Zicht vanaf zuid

Sportpark Drachtster Bos

Sinds 1977 speelt vv Drachtster Boys op Sportpark Drachtster Bos. Verscholen in het groen, tussen jachthaven en woonwijk De Drachtstervaart, ligt een complex van vijf voetbalvelden, twee pupillenvelden en twee trainingsvelden.

Van boven

Hoofdveld
Het hoofdveld, met onderin -goed verstopt onder de bomen- de tribune.
Zicht vanaf zuid
Aanzicht vanaf zuid, de voorkant van Sportpark Drachtster Bos. Duidelijk herkenbaar de kunstgrasvelden A (pupillenveld) en B.
Veld G
Veld G. Duidelijk zichtbare aanpassingen aan de nieuwe pupillenvormen. Links de 6x6-veldjes, rechts veldje voor 8x8. De goals voor 11x11 staan hier nog.

Informatie voor bezoekers

Plattegrond Drachtster Bos
Plattegrond Drachtster Bos

Hierboven de plattegrond van het Drachtster Bos. Zoals bij zovele sportparken, is de parkeercapaciteit op piekmomenten beperkt. Toch heeft het Drachtster Bos meer parkeerplaatsen dan mensen soms denken: even doorrijden, en dan is naast het sportpark vaak nog genoeg ruimte. Attentie voor parkeerders langs de aanvoerwegen: parkeren is hier verboden en er wordt nogal eens bekeurd. Dat maakt een bezoekje aan ons sportpark nogal duur, en dat is zonde.

Rookvrij

Rookvrij

Het Drachtster Bos is rookvrij. We verzoeken alle bezoekers om alleen op de aangewezen plaats, op de parkeerplaats net buiten het sportpark, te roken.

Sportpark Drachtster Bos vanaf de grond

Clubhuis vanaf A
Clubhuis, vanaf veld A
Pannaveldje
Pannaveldje met op de achtergrond (pupillen)veld A. Het pannaveldje was in 2017 een gift van de Supportersvereniging na een ledenactie.
Veld B
Veld B, kunstgrasveld voor junioren en senioren
Dugouts C
Veld C
Veld F G lange zijde
Veld F, op de achtergrond veld G