Voetballen bij DB

Onze visie

Wat we willen bij Drachtster Boys. Een korte samenvatting van onze visie, die te vinden is in ons beleidsplan, dat je hier ook kunt downloaden.

Drachtster Boys wil prestatief en recreatief voetbal met elkaar verbinden. Selectie-elftallen moeten op een zo hoog mogelijk niveau voetballen. Voor de recreatieve voetballers willen we een ‘warme’ club zijn, waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

Voor leden, vrijwilligers, bestuurders, leveranciers, sponsoren en alle andere betrokkenen die met onze vereniging te maken hebben, willen we een betrouwbare partner zijn. We streven er naar om samen de schouders eronder te zetten. Op die manier is er veel mogelijk en komen we het verst.

Betrouwbaar betekent ook ‘open’ en dat is één van de redenen voor dit beleidsplan. Mensen weten op deze manier wat ze van ons als club mogen verwachten.

Onze missie is dat we voetbal voor iedereen bereikbaar willen maken in Drachten en haar omgeving.

In de visie van Drachtster Boys is zij een vereniging:

Voor mannen, vrouwen, jeugd, veld- en zaalvoetballers

Waar prestatie, plezier en respect leidend zijn

Die verbindt en daardoor een maatschappelijke rol heeft

Die toonaangevend is in Friesland

Drachtster Boys wil een sportvereniging zijn, die midden in de samenleving staat en waar iedereen welkom is. Wij vinden daarom dat we naast de prestatie sport een sociale functie voor Drachten en haar omgeving hebben.

Voetballen bij DB

Meer weten? Download ons algemeen beleidsplan: