Winnen doen we samen: uitslag Verloterij

Nadat we al maanden uitverkocht waren met onze spectaculaire loterij in samenwerking met KV Drachten en Verloterij.nl, vond vrijdagavond dan eindelijk de trekking plaats. De trekking was via een livestream te volgen op de facebookpagina's van Verloterij, Drachtster Boys en KV Drachten. Anne Polstra kon aan het eind bekend maken dat de hoofdprijs dit keer in Friesland is gevallen: een inwoner uit Dokkum mag zich eigenaar noemen van de schitterende camper, aangevuld met 25.000 euro zakgeld.

Déan Larissa

Met dank aan studenten van de afdeling Audiovisuele Productie van ROC Friese Poort (dank je wel, Shelley, Jente, Lisa, Sanne en Roan!) konden we de gehele loting live zichtbaar maken. Onze eigen Larissa (KV Drachten) en Déan (Drachtster Boys) bleken niet alleen te kunnen korfballen of voetballen, ze konden ook nog eens geweldig presenteren. Onder toeziend oog van notaris Marcel de Jong moest Déan maar liefst 64 keer een schaal in duiken om een lootje te trekken. 

De uitzending was de afsluiting van een enorm avontuur dat KV Drachten en Drachtster Boys met Verloterij.nl zijn aangegaan. De actie is een enorm succes gebleken, waar ook het Odensehuis Dirk Baron in Drachten van mee profiteert. De clubs willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen om dit succes mogelijk te maken: of je nou als sponsor achter de schermen ons steun en toeverlaat bent geweest, of met je ploegje flyers hebt rondgebracht: heel, heel erg bedankt. En natuurlijk alle kopers van loten bedankt! Of je nou wel of niet gewonnen hebt, weet dat je met jouw bijdrage heel veel mogelijk hebt gemaakt binnen onze sportparken. We zullen niet vergeten jullie daarvan op de hoogte te houden.

En mocht je nog niet weten of je gewonnen hebt of niet: check de site van Verloterij.nl voor de winnende lotnummers. Wellicht gefeliciteerd!

Repetitie
Vanaf 16 uur werd er druk gerepeteerd in de OSDB-ruimte
Notaris Anne
De verzegelde lotnummers werden door Anne Polstra van verloterij.nl (links) en notaris Marcel de Jong in de glazen bak gedeponeerd.
Conrad
Concentratie bij de betrokkenen
Déan Larissa
De sterren van de avond aan het eind van de uitzending: Larissa Braam (links) en Déan Hofhuis (rechts)