Verloting groot succes: nu al 90% verkocht!

Met nog twee maanden te gaan tot de trekking is de loterij van KV Drachten en vv Drachtster Boys al bijna uitverkocht. Om een hoge winkans te garanderen, worden maximaal 40.000 loten verkocht. Dat aantal is bijna bereikt: eind januari 2021 is reeds meer dan 90% van de beschikbare loten verkocht.

200809 Fotoshoot Drachtsterboys WEB 117

Daarmee is de loterij nu al een succes. Hoewel beide clubs er op voorhand van overtuigd waren dat deze actie een succes ging worden -mede dankzij de hulp van Verloterij.nl- blijft een dergelijke grote loterij toch een risico. De prijzen -onder andere een camper ten waarde van ruim 100.000 euro, een Audi A5, e-bikes, reischeques- liegen er ook niet om. Een dergelijke loterij dient groots aangepakt te worden.


Goed gevoel

Anne Polstra van Verloterij.nl: ‘Toen we vorig jaar door KV Drachten werden benaderd, hadden we direct een goed gevoel bij de club en bij hun plannen. De leden van beide clubs hebben de schouders eronder gezet en geen moeite was te veel. Mede dankzij deze uitstekende samenwerking zal de loterij vlot uitverkocht raken. We zijn nu bezig met de laatste loodjes en dan gaan we op naar het spannendste onderdeel: de trekking op 2 april!’

De opbrengst van de loterij steken de beide clubs in het verduurzamen van de eigen sportcomplexen. Tevens gaat een gedeelte van de opbrengst naar het Odensehuis Dirk Baron te Drachten, een ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie en hun naasten.


Boven verwachting

Gijs Lokhorst, voorzitter van vv Drachtster Boys: ‘De verkoop loopt echt boven verwachting. Het heeft er alle schijn van dat we onze goede doelen kunnen realiseren. Overweldigend is de steun en betrokkenheid bij ons initiatief. Dat voelt geweldig en positief in een tijd waarin het af en toe zoeken is naar wat positiviteit.’

Het is dus raadzaam om zo snel mogelijk loten te kopen via drachten.verloterij.nl . De hoofdprijs in deze verloting is een camper ter waarde van ruim 100.000 euro, aangevuld met 25.000 euro cash: genoeg om een ‘sabbatical’ of een flinke vakantie op te nemen. De tweede prijs is een Audi A5 ter waarde van €50.000, de derde een reischeque van €5.000. In totaal zijn er 64 prijzen te winnen. Loten kosten €29,00 per stuk. Meespelen kan via drachten.verloterij.nl of via de links op de sites van Drachtster Boys en KV Drachten. Op de site van drachten.verloterij.nl is te zien hoeveel loten er nog verkrijgbaar zijn.

C Amper
Drachtster Boys KV Drachten 01