Supportersvereniging zoekt nieuw bestuur

De Supportersvereniging van Drachtster Boys, die al jaar en dag verschillende acties organiseert ten faveure van van de club, zoekt een nieuw bestuur.

Logo supportersvereniging

Een aantal jaren geleden hebben we het bestuur van de Supportersvereniging van Drachtster Boys gevormd. Omdat we het jammer zouden vinden dat de supportersvereniging op zou gaan houden hebben Tjerk Heeringa, Bram Postmus, Henk Goudkamp, Gerben Minnesma en Henk Petersen met ondersteuning van Pieter Boonstra en Jacqueline Rosier de vereniging voortgezet. Bram had al eerder aangegeven niet genoeg tijd meer te hebben en was dus al eerder gestopt

Bonnenboekjeacties, feesten, dug-outs, geluidsinstallaties hebben we aan meegeholpen en/of betaald en we hebben daarmee het leven binnen Drachtster Boys net weer wat mooier gemaakt.

Nu we na alle stilstand de boel weer op wilden pakken bleek dat we allemaal onze inzet anders willen besteden en dus niet meer beschikbaar zijn voor de Supportersvereniging.

Kortom, we hebben een heel nieuw bestuur nodig. Nieuwe mensen met frisse ideeën over hoe we het leven bij Drachtster Boys steeds weer wat plezieriger kunnen maken. Het kost normaal gesproken niet eens heel veel tijd.

In september houden we een ledenvergadering, we hopen dan op een nieuw bestuur, anders zou het zomaar kunnen zijn dat we over moeten gaan tot het opheffen van de supportersvereniging, dat zouden we vreselijk jammer vinden.

Interesse? Of wil je eens horen wat je allemaal kunt doen bij de supportersvereniging?

Bel dan met Tjerk (0646173111) of Henk P.(0619620282) (of Gerben(0628227113) of Henk G. (0628227113)