Spectaculaire verloting Drachtster Boys en KV Drachten


Samen in actie voor de club én het Odensehuis!

Twee grote sportclubs in Drachten, Korfbalvereniging Drachten en voetbalvereniging Drachtster Boys, hebben de handen ineengeslagen. In samenwerking met Verloterij.nl organiseren de beide clubs een loterij waarin onder andere een camper (inclusief €25.000 euro cash) gewonnen kan worden. De clubs doen dat niet alleen voor het opknappen van de beide sportparken, maar ook om geld in te zamelen voor het Odensehuis in Drachten.

Drachtster Boys KV Drachten 01

Bij zowel Drachtster Boys als KV Drachten leeft de wens om het eigen sportpark grondig te verduurzamen. LED-verlichting, zonnepanelen, warmtepompen… zowel de Snij Noord Hal als het Drachtster Bos kunnen een opknapbeurt gebruiken om toekomstbestendig te zijn, milieuvriendelijk én kostenbesparend. De investeringen daartoe zijn echter hoog, vandaar dat de clubs de handen ineen hebben geslagen onder de slogan: ‘Winnen doen we samen!’ . De clubs werken samen met Verloterij.nl, dat eerder al verantwoordelijk was voor de beroemde verloting van een huis in Oudebildtzijl en een vakantiehuis in Drenthe.

Prijzen

C Amper
Hoofdprijs: Bürstner Lyseo TD 690 G Harmony Line

De te winnen prijzen zijn spectaculair te noemen. De hoofdprijs in deze verloting is een camper ter waarde van ruim 100.000 euro, aangevuld met 25.000 euro cash: genoeg om een ‘sabbatical’ of een flinke vakantie op te nemen. De tweede prijs is een Audi A5 ter waarde van €50.000, de derde een reischeque van €5.000. In totaal zijn er 64 prijzen te winnen. Loten kosten €29,00 per stuk.

Drachtster Boys KV Drachten 03
200809 Fotoshoot Drachtsterboys WEB 015

Samen in actie voor Odensehuis Dirk Baron

Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor Odensehuis Dirk Baron. Het Odensehuis is een gemoedelijk inloophuis, waar iedereen die met dementie te maken heeft welkom is. En waar je begrip en steun vindt als je met dementie te maken krijgt. Mensen met (beginnende) dementie en naasten zoals de partner, (klein)kinderen, mantelzorgers, buren en buurtbewoners. Iedereen is welkom. Het Odensehuis in Drachten draagt de naam van Dirk Baron, journalist van Omrop Frsyslân. Hij overleed in 2017 op 35-jarige leeftijd na de diagnose Alzheimer. Dirk Baron was jarenlang lid van KV Drachten.

Steun ons en speel mee!

Door mee te spelen maak je niet alleen kan op prachtige prijzen, je steunt bovendien twee prachtige sportclubs in moeilijke tijden en niet te vergeten het Odensehuis Dirk Baron Drachten. Ga naar drachten.verloterij.nl en koop je lot.

200809 Fotoshoot Drachtsterboys WEB 118