MO15-1 wint weer

Vorige week speelde MO15 thuis tegen vv Gorredijk. In de beker was al gewonnen met 4-0. Deze wedstrijd werd het zelfs 6-0. Nu wachtte Wolvega.

Stockfoto voetbal algemeen 13

Vandaag was de uitwedstrijd in Wolvega, een onbekende tegenstander. Minthe en Luna (keeper) waren er vandaag helaas niet bij. Vandaag was de eerste wedstrijd in een nieuwe opstelling, die afgelopen woensdag aan de meiden is uitgelegd. De opstelling en de ideeën hierachter moeten meer rust en nog meer spelplezier in het team creëren. Het concept wierp gelijk zijn vruchten af. Met goed voetbal en vooral veldbezetting werd ook Wolvega met ruime cijfers opzij gezet. De einduitslag was 0-6.

Het blijft een teamprestatie, waarin steeds meer speelsters het net weten te vinden. Toch zijn er twee die er tot nu toe uitspringen in de aanval. Samen hebben Emma en Marit er na 6 wedstrijden in beker en competitie al 17 in liggen. Marit voegde daar vandaag een heuse hattrick aan toe, door de 2e 3e en 4e voor rust te scoren. De verdediging mag hierbij ook niet vergeten worden. De meiden hebben in 6 wedstrijden nog maar één tegengoal geïncasseerd.