Kopzorgen


Blog Gijs Lokhorst, voorzitter

Het is zondagmorgen , heel vroeg de stilte van het bos opgezocht om weer helemaal ‘in de rust’ te komen. Drukke werkweek als bestuurder bij de vakbond CNV maar ook als bestuurder van onze mooie club. Een week waarin veel is gebeurd. Mooie wedstrijden gezien en mooie resultaten. Jeugd in verschillende leeftijden weer zien trainen en spelen, gaat mijn hart sneller van kloppen en al die blije koppen doen me glunderen.

Gijs Lokhorst

Maar ook vele gesprekken gevoerd. Samen met anderen een nieuwe hoofdsponsor voor de club gevonden en ben ik super blij mee. Ook blij omdat mensen bereid zijn om vrijwilliger te worden en de club te helpen. We zijn samen de club en moeten het samen doen. Met de gemeente praten over onze club, onze velden, wensen en toekomstplannen. Beleid maken zeggen ze dan ook wel.

Maar kopzorgen zijn er vooral over hoe we de coronamaatregelen tijdens wedstrijddagen gaan nakomen. Overdag gaat veel naar wens maar in de loop van de dag sluipt de gemakzucht er in en nemen we minder vaak en goed de 1,5 meter in acht. We volgen de pijlen van de looprichtingen minder goed en vergeten de afspraken ineens. Kopzorgen heb ik er om. De kantine moeten sluiten omdat we de maatregelen niet na kunnen komen is HET doemscenario. Dat moeten en willen we ten koste van alles vermijden. Help mij van mijn kopzorgen af! Denk om je zelf! Denk om elkaar! Houd je aan de regels en adviezen. Laten we er alles aan doen om te blijven voetballen. Met jullie hulp hoef ik niet zo vroeg naar het bos om minder last van kopzorgen te hebben.