Jonger Oranje Talentendag bij Drachtster Boys

Donderdag 9 juli, in de zomervakantie, vindt weer een Jonger Oranje Talentendag plaats bij Drachtster Boys. Dit wordt voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar een geweldige voetbaldag. Daarbij maak je ook kans om gescout te worden door SC Heerenveen.

JO flyer SC Heerenveen

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts van de Friese topclub. Alle deelnemers krijgen de kans om hun voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden door een topclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Noord’ in de leeftijdscategorieën Onder 9, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje in het verleden oefenwedstrijden tegen o.a. AZ, Liverpool en Borussia Dortmund.

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers uit de geboortejaren 2008 t/m 2014. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub. Deelname kost slechts €26,95, inclusief persoonlijk certificaat en PANNA! magazine na afloop.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl.

JO actiefoto3
Scouts SC Heerenveen 1