JO11-1 verslaat Heerenveense Boys ruim

De kop is eraf. Nadat we ons vorige week bij v.v. Heerenveen in een oefenwedstrijd lieten overdonderen, vandaag de herkansing thuis tegen Heerenveense Boys voor de competitie. Nadat onze mannen zich tijdens een hoosbui hadden warm gelopen begon de wedstrijd.

200809 Fotoshoot Drachtsterboys HR 070


In eerste instantie ging de strijd gelijk op, waarbij onze keeper en het aluminium meermaals op de proef werden gesteld. Uiteindelijk volgde dus ook de 0-1. Gelukkig was ons team niet onder de indruk en werd de aanval ingezet, met een vrije trap als beloning, op zo'n 20 mtr van het vijandelijke doel. Via een geweldige pegel uit deze vrije trap kwam de bal in het dak van de goal terecht: 1-1. Dit bleek een kantelpunt in de wedstrijd. Via een snelle uitbraak werd de bal netjes binnengelopen: 2-1.

In de tweede helft ging de strijd een tijdje gelijk op, totdat er vanaf het middenveld en mooie solo werd gestart die in de lange hoek achter de keeper verdween: 3-1. Toen bleek het verzet deels gebroken, al gauw werd het 4-1 en 5-1. Heerenveense Boys kwam nog wel op prachtige wijze terug naar 5-2, de eindstand kwam op 6-2 vandaag.

Onze gastspeler van vandaag (Levi) had een prima inbreng, met 2 goals, waarvan één mooie kopbal, bezorgde hij de tegenstander de nodige problemen. Bij onze 2-1 nam hij ook al de assist voor zijn rekening.

Volgende week mogen we op herhaling bij v.v. Heerenveen, maar dan voor de competitie, dus stropen we de mouwen vast op en gaan we onze huid zo duur mogelijk verkopen....