Jeugdtrainers gezocht

Nu de indelingen bekend zijn ( overigens worden deze de komende weken af en toe aangepast, houd de website in de gaten), is het tijd voor de volgende puzzel: het vinden van trainers bij de verschillende jeugdteams.

Minis

De laatste jaren is gebleken dat het géén vanzelfsprekendheid is: elk jeugdteam een trainer. De functie van jeugdtrainer is namelijk een vrijwilligersfunctie. Het kost natuurlijk best tijd, maar steeds vaker komt het voor dat jeugdteams twee trainers hebben, die de tijd verdelen door de week.

Heel veel jeugdtrainers kunnen je vertellen: het gaat met ups en downs, maar uiteindelijk is het trainen van een jeugdteam een fantastische job. Spelers zelfvertrouwen geven, ze leren wat jij ooit geleerd hebt, hun ontwikkeling zien... En besef dat je de kans krijgt om een onvergetelijke indruk achter te laten op je team. Je steunt de spelers, de ouders, en de club. Kortom, de jeugd heeft je nodig, wij hebben je nodig! Vraag een vriend of vriendin of hij of zij met jou een team wil trainen. Je zult merken dat je er zelf ook beter van wordt. Op dit moment hebben onderstaande teams voor 2020/2021 nog geen trainer, en we hopen dat deze lijst steeds korter wordt. Geef je op via onderbouw@drachtsterboys.nl . We gaan graag met je in gesprek!

Vacatures trainers

13-2

13-3

12-3

10-3

10-5

9-4

8-4