Geen spanning

Trouwe supporter Gerben Minnesma mist het voetbal. Wat moet je nu doen op je vrije zaterdagmiddag, nu je niet naar je cluppie kan? En dan je favoriete team, de beloften van Drachtster Boys 2? Klussen, dus. We hopen voor Gerben (en zijn omgeving) dat we snel weer kunnen voetballen.

Spanning

Vandaag was weer zo’n dag, speelden we nu thuis tegen Genemuiden of toch uit “op Urk”? Moesten we nu onze 3e helft thuis beleven of toch het Urker mannenkoor aanhoren tijdens de warming up? We zullen het nooit weten. 

Vandaag weer een ongebruikelijke zaterdaglunch van Appie, en de buren kijken vreemd als je op zaterdag in de tuin werkt: dat zijn ze niet gewend. Toch maar grasmaaien voordat de witte deken roet in het eten gooit.  Tijdens de laatste meters maar ik door het snoer heen zodat in huis de radio stopte met de eerste kerstliederen. 

Nadien begonnen aan mijn project: het ophangen van 2 lampen (deel 2). Vorige week gestart met het 1e deel, dit is echt niet mijn ding. Inmiddels brandt er 1, nadat de aardlekschakelaar er een aantal keren uitknalde en Henri geen storingsdienst had. 

Na al die voetballoze weken zal Rolf zijn haar wel langer zijn dan normaal, ach wat maakt het uit, terwijl het koude bier over de houdbaarheidsdatum raakt, en we niet meer weten hoe een balletje pinda smaakt. Is dit het nieuwe normaal ?

Ik kan niet zonder spanning op zaterdag.