Welkom op onze nieuwe website!

Onze site is vernieuwd. Met veel dank aan Phung Nguyen (techniek) en Conrad Berghoef (tekst) bekijkt u nu het nieuwe www.drachtsterboys.nl . De nieuwe site nodigt, hopen wij, vooral uit om zélf te ontdekken. Maar we leggen graag een aantal van onze keuzes uit.

Nieuwe site

Tegels/tiles

Meest in het oog springen de tegels, of 'tiles'. De homepage is een landingspagina van waaruit je op andere pagina's komt, soms ook met tegels. We hopen de navigatie hiermee wat makkelijker en overzichtelijker te maken dan op de oude pagina.

Full responsive

Grote kans dat je de pagina vanaf een mobile device als smartphone of tablet bezoekt. De oude pagina paste zich niet aan. Deze pagina wel, en aangezien het meeste bezoek op de site via mobile devices plaatsvindt, was 'full responsive' de voornaamste wens van de webredactie.

'Voetballen bij Drachtster Boys'

Een van de voornaamste menu's is 'voetballen bij Drachtster Boys'. We merkten dat veel bezoekers van de site verwachtten meer informatie te vinden over de club, sportpark en vooral ook: de nieuwe wedstrijdvormen bij de pupillen. 'Voetballen bij Drachtster Boys' is handige informatie voor geïnteresseerde leden, maar bijvoorbeeld ook voor scheidsrechters die even willen checken hoe de spelregels bij 6x6 en 8x8 ook al weer waren. En de pagina heeft ook prachtige foto's van ons sportpark Drachtster Bos!

Historiepagina

Toegeven: hij is verre van compleet, maar check vooral onze historiepagina. Dik 70 jaar verenigingsgeschiedenis in een tijdbalk met foto's en diverse doorklikmogelijkheden naar historische hoogte- en dieptepunten. Zoals gezegd: verre van compleet, we ontvangen graag meer tekst-, foto- en videomateriaal. De historiepagina moet, hoe tegenstrijdig dat ook kan klinken- onze meest dynamische pagina worden! Mail webredactie@drachtsterboys.nl voor aanvullingen.

To do: teampagina's en wedstrijdprogramma

Er valt nog werk te doen. Een wedstrijdprogramma en vooral: onze teams moeten compleet. Voor dat laatste hebben we onze leden hard nodig! We ontvangen graag teamfoto's en, als het even kan, portretfoto's. Check de pagina van het eerste. Zo kan jouw teampagina er ook uitzien!

Vragen? Opmerkingen?

Onze mailbox staat open voor jouw bijdrage.