Tot nader bericht alle trainingen en andere bijeenkomsten bij Drachtster Boys afgelast

Tot nader bericht worden alle trainingen en wedstrijden bij Drachtster Boys afgelast. Een en ander komt voort uit de corona-maatregelen die het kabinet vandaag heeft aangekondigd. Nader bericht volgt zo spoedig mogelijk.

Coronavirus

Drachtster Boys volgt hiermee het advies van de KNVB. Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Voor vragen en opmerkingen omtrent deze vervelende maatregel, kun je je wenden via dit e-mailadres wenden tot het bestuur.