JO17-3 verliest ondanks wereldgoal

Wedstrijdverslag Oerterp JO17-1 – Drachtsterboys JO17-3 door Johan Bisschop.

Logo DB

Zaterdag 1 februari, de start van het voorjaarsseizoen voor de JO17-3. Er staat een uitwedstrijd tegen Oerterp JO17-1 op het programma. Met een paar afwezigen en aangevuld met Jason van JO17-2 gaan we op pad. Alle spelers hebben er weer zin in. Een nieuwe seizoen betekent nieuwe kansen.

We beginnen de wedstrijd goed en zijn op dat moment de beter voetballende ploeg. We krijgen wat kansen, echter worden deze niet benut. Oerterp scoort echter wel. Ze zijn een wat fysieke ploeg en weten de meeste duels te winnen. Ons spel wordt slordiger. Het is het allemaal net niet. Passes komen niet aan en we leiden regelmatig bal verlies. Met 1-0 gaan we de rust in. Na een speech van Lucas, onze trainer beginnen we aan de tweede helft.

De wedstrijd gaat verder, zoals het in de eerste helft geëindigd is. We krijgen wel een paar kansen nog, maar weten tot dan niet te scoren. Het spel gaat wel over en weer. Een paar goede en noodzakelijke reddingen van Maurice houden ons op dat moment nog in de wedstrijd. Hij kan echter niet voorkomen dat Oerterp nog 2 keer kan scoren. De einduitslag wordt uiteindelijk 3-1. Na een mooie pass laat Davey de bal in keer stuiteren en drukt dan af. De bal gaat vanaf rechts in het linkerzijnet. Ik denk dat hij de wedstrijd van Cambuur heeft gekeken en bijna een kopie maakt van de goal van Muhren. Echt een wereldgoal.

Voetballend zal het beter moeten de volgende wedstrijd tegen Roptaboys. We zullen het zien. Komende week gaan we daar volop voor trainen en hopen dat het de vruchten af zal werpen om zaterdag 8 februari thuis een overwinning in de wacht te slepen. Hoop dan een verslag te maken met een winstpartij voor de JO17-3. Tot dan.