Toernooisucces zaalvrouwen 2

DRACHTEN - Drachtster Boys zaalvrouwen 2 heeft het Diamanttoernooi in Marum en de Smallingerland Cup in Drachten gewonnen.

 

Diamanttoernooi

In de poulewedstrijden werden Drachtster Boys vr2 en Drs. Vijfje eerste in de poule en speelden daardoor de finale. Deze werd met 1-0 gewonnen door Drachtster Boys Vr2.
Drachtster Boys Vr1 speelde om de derde en vierde plaats tegen VIOD 1. De winst ging uiteindelijk met 2-0 naar Drachtster Boys en zij werden hiermee derde op het toernooi;  een teleurstellend resultaat.

 

Smallingerland Cup

De vrouwenfinale om de Smallingerlandcup editie 2012 werd gespeeld tussen Drachtster Boys Vr 1 en Drachtster Boys Vr2. Hierbij werd Drachtster Boys Vr1 met 0-3 verslagen door Vr2. Het eerste team kwam niet echt in de wedstrijd. Brenda Bekkema (0-1/0-2) en Lotte Donath (0-3) brachten de eindstand na twintig minuten op het scorebord. Drachtster Boys Vr2 mocht opnieuw de wisselbeker in ontvangst nemen. Volgende week beginnen de voorrondes van het Open Fries Kampioenschap in Franeker. Beide zaal teams van Drachtster Boys zullen hier aan deelnemen.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors