Drachtster Boys zaalvrouwen 2 doorgedrongen tot de landelijke beker

RODEN - Vrijdagavond 6 september speelden de vrouwen van Drachtster Boys zaal 2 de beslissende voorronde wedstrijd om een plaats in de poulefase van het Landelijke bekertoernooi.


SmSp180309 03200Zij speelden tegen Nieuw Roden VR2 in Roden. In een zeer aantrekkelijk duel waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Toch waren het de Drachtster vrouwen die aan het langste eind trokken door middel van een 0-2 overwinning. Doelpunten van Bernou Hylkema en Marijke Ridder zorgden er voor dat het 2e Zaalteam dit seizoen in stroomt in de poule fase van het Landelijke bekertoernooi.


Samen met Exstudiantes Zwolle/Schuurman VR1 en Drachtster Boys/HR Piping VR1 gaan zij nu uit maken wie poule winnaar wordt en op 18 februari in de halve finale komt te spelen. Alle 3 ploegen spelen een uit en een thuiswedstrijd tegen elkaar.
Op vrijdagavond 20 september speelt Drachtster Boys/HR Piping VR1 uit tegen Exstudiantes Zwolle/Schuurman VR1 en op 18 oktober speelt Drachtster Boys VR2 thuis tegen Exstudiantes Zwolle/Schuurman VR1.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors