Zaalvrouwen

Drachtster Boys zaalvrouwen 2 doorgedrongen tot de landelijke beker

RODEN - Vrijdagavond 6 september speelden de vrouwen van Drachtster Boys zaal 2 de beslissende voorronde wedstrijd om een plaats in de poulefase van het Landelijke bekertoernooi.

Lees meer...

Zaalvrouwen 2 Drachtster Boys wint ook titel in Hoofdklasse

GRONINGEN - Vrijdagavond 26 april moesten de vrouwen van Drachtster Boys 2 winnen of gelijk spelen om de titel in de Hoofdklasse op te eisen. En dat gebeurde ook. De eindstand tegen Exstudiantes VR1 werd 3-5.

Lees meer...

Drachtster Boys VR2 wint terecht het OFK 2018.

FRANEKER - In de finalepoule van het OFK 2018 moesten de vrouwen van coach Cees afrekenen met SC Franeker, ON Groningen en eredivisionist Avanti uit Stiens. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen. In de kwartfinale werd St. Anna met 1-0 verslagen.

Lees meer...

VIOD wint Noordelijke KNVB Beker

DRACHTEN - Gisteravond werd in de SnijNoord Hal in Drachten de Noordelijke Bekerfinale voor zaalvrouwen gespeeld tussen Blauw-Wit’34 VR1 en VIOD VR1.  Het verschil tussen eerste klasser Blauw-Wit’34 en hoofdklasser VIOD was duidelijk te zien. Blauw-Wit probeerde vooral in de eerst helft nog wat tegenstand te bieden, maar VIOD was duidelijk een maatje te groot en won dan ook met 1-11.

Lees meer...

Zaalvrouwen 3 wint de beker!

DRACHTEN - Vrijdagavond 22 april was het moment voor Dr.Boys VR3 om zich te revancheren voor de verloren Bekerfinale van het vorige seizoen. Ook nu was de tegenstander Avanti/Keuning Advocaten VR 1 uit Stiens.

Lees meer...

Zaalvrouwen 2 pakken de Smallingerland Cup

DRACHTEN - Tijdens de vrijdagavond 3 januari gehouden finales van de Smallingerland Cup kwamen er 2 teams van Drachtster Boys in actie. De loting had Dr.Boys VR3 gekoppeld aan ONT 1 en het favoriete Drachtster Boys VR2 mocht in de kruisfinale uitkomen tegen Futsal Dragten 1.

Lees meer...

Vrouwen Zaal 2 wint voor derde maal Diamanttoernooi

Vrijdagavond 27 december won Drachtster Boys Vrouwen 2 voor de derde maal het Diamanttoernooi in de A-categorie, door VIOD Vr1 met 2-0 te verslaan in de finale. Heerenveense Boys Vr1 werd derde door met strafschoppen van VIOV Vr2 te winnen na een 1-1 eindstand.

Lees meer...

Toernooisucces zaalvrouwen 2

DRACHTEN - Drachtster Boys zaalvrouwen 2 heeft het Diamanttoernooi in Marum en de Smallingerland Cup in Drachten gewonnen.

Lees meer...

Zaaldames 4 meteen kampioen

DRACHTEN – Wat vorig jaar begon als een kleine reünie is een ruim jaar later omgebogen tot een Kampioenschap. Tijdens het happies toernooi van 2011 werd een oud team samengesteld, om ook mee te doen. Meiden (inmiddels dames), die jaren met elkaar gevoetbald hadden, maar er nu ook al weer een jaar 4-6 hun eigen weg zijn gegaan, werden opgetrommeld voor een eenmalig toernooi. Leuk, gezellig en een echte reünie!

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors