Verslagen

ZV1 schrijft geschiedenis en wint na de landelijke beker ook de landstitel

SCHIEDAM - Vrijdag 9 juni stond de beslissende wedstrijd om het landskampioenschap op het programma tussen vv Pernis en Drachtster Boys. Nadat de eerste ontmoeting in een 1-5 overwinning voor vv Pernis was geëindigd en de return met 0-4 werd gewonnen door Drachtster Boys, moest deze beslissingswedstrijd uitwijzen wie de schaal voor het landskampioenschap in ontvangst mocht nemen.

Lees meer...

ZV1 dwingt beslissingswedstrijd af na overtuigende overwinning op vv Pernis

SCHIEDAM - Op vrijdag  2 juni stond de tweede finalewedstrijd van het landskampioenschap op het programma. Na de overwinning van vv Pernis van afgelopen week, konden de vrouwen uit Schiedam bij winst kampioen van Nederland worden. Drachtster Boys had een overwinning nodig om een beslissingswedstrijd af te dwingen. Om 20.30 uur mochten de vrouwen uit Drachten de aftrap nemen en was de wedstrijd begonnen.

Lees meer...

ZV1 krijgt flinke tik in finalestrijd om landskampioenschap

DRACHTEN - 26 mei 2017, een memorabele dag voor de club Drachtster Boys, dat zich nooit eerder plaatste voor de finale om het landskampioenschap. De tegenstander, Pernis/ Barcelona Soccer School, had hierin meer ervaring en is de regerend landskampioen. Drachtster Boys speelde dit seizoen al twee keer tegen de vrouwen uit Schiedam en beide ontmoetingen eindigden in een overwinning voor Pernis.

Lees meer...

Drachtster Boys plaatst zich voor de finale om landskampioenschap na spectaculaire beslissingswedstrijd

DRACHTEN - Vrijdag 19 mei was de dag van de beslissingswedstrijd in de halve finale van het landskampioenschap tussen de vrouwen van Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden. Voor beide ploegen was het alles of niets. De winnende ploeg  zou zich plaatsen voor de finalestrijd om het landskampioenschap tegen de winnaar van de beslissingswedstrijd tussen FC Gelre en vv Pernis. Voor de verliezer was het seizoen voorbij.

Lees meer...

Derde wedstrijd moet beslissing geven in duel tussen Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden

DRACHTEN - Vrijdag 12 mei kon Drachtster Boys geschiedenis schrijven door voor het eerst de finale van de play-offs te halen. Nadat er vorige week in Leek gewonnen werd door de vrouwen uit Drachten moest er vandaag thuis gewonnen worden van KTP Nieuw Roden om een finaleticket te veroveren. KTP Nieuw Roden moest winnen om de stand gelijk te trekken en een beslissingsduel af te dwingen.

Lees meer...

Zaalvrouwen Drachtster Boys slaan eerste slag in Play-offs

LEEK - Op vrijdag 5 mei 2017 stond de eerste wedstrijd van de Play-offs om het landskampioenschap voor vrouwen op het programma. Door de eindstand op de ranglijst van de reguliere competitie werd de tegenstander bepaald. Dit betekende dat Drachtster Boys, geëindigd als nummer 2, mocht aantreden tegen KTP Nieuw Roden, geëindigd op de 3e plek. Om 20:30 uur werd er, onder toeziend oog van een redelijk gevulde sporthal, afgetrapt in het Sportcentrum te Leek.

Lees meer...

ZV1 eindigen als tweede op de ranglijst

DRACHTEN - De laatste competitiewedstrijd van het seizoen stond gepland op vrijdag 28 april. In Drachten kwam FC Gelre op bezoek. Beide ploegen hadden zich al geplaatst voor de play-offs. FC Gelre was voor aanvang al zeker van de vierde plaats. Drachtster Boys moest winnen om zeker te zijn van de tweede plaats.

Lees meer...

ZV1 maakt geen misstap in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Na een euforische week door de Drachtster bekerwinst stond vrijdag 21 april in Heerhugowaard de competitiewedstrijd tussen Reiger Boys en Drachtster Boys op het programma. Voor Drachtster Boys was de inzet nog steeds het handhaven van de tweede plaats op de ranglijst. Reiger Boys kon vrijuit spelen, want voor hen stond er niks meer op het spel.

Lees meer...

Beker: drie keer is scheepsrecht voor zaalvrouwen

AMSTERDAM - De finale in de strijd om de landelijke beker was een wedstrijd waar Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden lang naar uit hebben kunnen kijken. Op vrijdag 14 april was het dan eindelijk zo ver. Beide ploegen hadden veel aanhang meegebracht waardoor de sporthal in Amsterdam goed gevuld was; een geweldige ambiance voor deze bekerfinale.

Lees meer...

Drachtster Boys boekt zakelijke overwinning op Pro Futsal Club

DRACHTEN - Waar de vrouwen van vv VIOD voorafgaand aan de wedstrijd de noordelijke beker wonnen, werd op vrijdag 7 april in de eredivisie de wedstrijd tussen Drachtster Boys en Pro Futsal Club uit Apeldoorn gespeeld. Pro Futsal Club stond voor aanvang  op de achtste plaats. Drachtster Boys bezette de derde plaats met zicht op de tweede plaats, doordat er een wedstrijd minder gespeeld is.

Lees meer...


zaalvrouwen1 2016-2017


Twitter @DFTda1

Onze sponsors