Verslagen

Drachtster Boys pakt in de laatste minuut de overwinning in de topper tegen Pernis

SCHIEDAM - Vrijdag 16 maart stond in Schiedam de topper tussen vv Pernis en Drachtster Boys op het programma. Afgelopen seizoen stonden beide ploegen in de finalestrijd om het landskampioenschap tegenover elkaar. Dit seizoen strijden beide ploegen nog volop voor een plek bij de eerste vier plaatsen die recht geeft op de play-offs. Voorafgaand stond vv Pernis op de tweede plaats en Drachtster Boys was vierde.

Lees meer...

Drachtster Boys pakt drie punten in vermakelijk duel tegen Team Alkmaar/Sportstars

DRACHTEN - Op vrijdag 9 maart stonden Drachtster Boys en Team Alkmaar/Sportstars tegenover elkaar. Drachtster Boys stond voorafgaand aan deze wedstrijd aan de goede kant van de streep als het om de play-offs gaat, want het bezette de vierde plek. Het staat dicht bij elkaar, want Team Alkmaar was terug te vinden op de zevende plaats, maar had maar vier punten minder dan de vrouwen uit Drachten. Het was dus wederom een zeer belangrijke wedstrijd met het oog op de play-offs.

Lees meer...

Drachtster Boys boekt solide overwinning op Os Lusitanos

Op vrijdag 2 maart stonden Drachtster Boys en Os Lusitanos tegenover elkaar. Drachtster Boys bezette voorafgaand de vierde plek op de ranglijst en had wederom veel baat bij een overwinning. Er zijn nog veel ploegen in de strijd voor een plaats bij de play-offs. Drachtster Boys had de punten dus hard nodig om op de vierde plaats te blijven staan. Os Lusitanos stond voorafgaand elfde in de competitie.

Lees meer...

Terechte puntendeling zaalvrouwen Exstudiantes Zwolle en Drachtster Boys

ZWOLLE - Vrijdagavond 16 februari werd de wedstrijd Exstudiantes Zwolle/Cycloon en Drachtster Boys gespeeld in de Sporthal van WoensdagRecreatieZaalvoetbalVereniging te Zwolle. Een clash tussen 2 play-offs kandidaten.

Lees meer...

Drachtster Boys en FC Gelre houden elkaar in evenwicht

DRACHTEN - In de strijd om de play-offs stond er vrijdag 9 februari voor Drachtster Boys en FC Gelre een spannende wedstrijd op het programma. Drachtster Boys stond voorafgaand aan deze wedstrijd op de vierde plaats op de ranglijst. Dit dankzij de goede reeks van de afgelopen weken. FC Gelre stond één plaats boven de vrouwen uit Drachten.

Lees meer...

Drachtster Boys overtuigend naar overwinning op Pro Futsal Club

APELDOORN - Op vrijdag 2 februari stond in Apeldoorn de wedstrijd tussen Pro Futsal Club en Drachtster Boys op het programma. Pro Futsal Club had de punten hard nodig, want de ploeg uit Apeldoorn stond al weken onderaan op de ranglijst. Drachtster Boys bezette de zesde plaats en wilde de in 2018 goed ingezette flow vasthouden door weer een overwinning te boeken.

Lees meer...

Veerkrachtig Drachtster Boys wint van Reiger Boys

HEERHUGOWAARD - Op vrijdag 19 januari stond de wedstrijd tussen Reiger Boys en Drachtster Boys op het programma. Reiger Boys, de nummer 9 op de ranglijst, kende een moeizame competitiestart, maar heeft de stijgende lijn ingezet en won vier van haar laatste vijf wedstrijden. Drachtster Boys bezette de zesde plaats en om zicht te blijven houden op de play-offs kon de ploeg een overwinning goed gebruiken.

Lees meer...

Zaalvouwen 1 begint 2018 met gelijkspel

GRONINGEN - Vrijdag 12 januari stond de wedstrijd tussen Drs. Vijfje en Drachtster Boys op het programma. Voor beide ploegen was dit de eerste van 2018. Drs. Vijfje, de huidige nummer 10 op de ranglijst, kende een teleurstellende eerste competitiehelft en zal zich in 2018 willen herstellen om weer omhoog te kunnen kijken. Ook voor Drachtster Boys waren de resultaten in de eerste competitiehelft tegenvallend en bezette de zevende plaats.

Lees meer...

Topjaar 2017 eindigt in mineur voor vrouwen Drachtster Boys

STIENS - Vrijdag 8 december maakten de vrouwen van Avanti uit Stiens en Drachtster Boys zich op voor de Friese derby. Avanti draait onder leiding van oud-Drachtster Boys coach Jos Alkema een prima seizoen en bezette voorafgaand de zevende plaats op de ranglijst. Drachtster Boys stond op de vierde plaats en kon in deze wedstrijd een einde maken aan een slechte reeks.

Lees meer...

Bekeravontuur eindigt voor Drachtster Boys

RODEN - Vrijdag 1 december stonden KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys tegenover elkaar in de halve finale van de landelijke beker. Vorig seizoen stonden beide ploegen in de eindstrijd in Amsterdam tegenover elkaar. Drachtster Boys ging toen met de beker naar huis. Dit seizoen stonden beide ploegen al twee keer eerder tegenover elkaar. In het eerste onderlinge duel won Drachtster Boys de Supercup en de competitiewedstrijd in Drachten eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Lees meer...


zaalvrouwen small 2017-2018

Twitter @DFTda1

Onze sponsors