Verslagen

Wonderen bestaan niet, doelpunten wel. Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint met 6-2 van Futsal Apeldoorn VR1

DRACHTEN - Na de winterstop werd er door menig kenner gezegd dat alleen een wonder Drachtster Boys/HR Piping VR1 in de play-offs zou kunnen brengen. Tot nu toe hebben de kenners gelijk, echter wonderen bestaan niet en vandaar dat de ploeg van Symen Abe Hoekstra maar één ding staat te doen en dat is de resterende 3 wedstrijden te winnen en dan maar afwachten wat de concurrentie gaat doen.

Lees meer...

Bizarre (voorlopige?) ontknoping bij Zaalvrouwen 1/HR Piping-Drs. Vijfje

GRONINGEN - Je leest wel eens dat scheidsrechters een bepalende rol spelen tijdens een voetbalwedstrijd. (met of zonder hulp van de VAR) Welnu, vrijdagavond was het wel een zeer bijzonder einde van de wedstrijd tussen de Groninger studentes en de Drachtster vrouwen.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1/HR Piping wint dankzij tweede paal

DRACHTEN - In veel gevallen is de paal van een doel niet de gewenste medestander voor het maken van doelpunten. Hoe vaak hoor je niet dat een schot op de paal een doelpunt voorkomt. Echter plaats je een speelster bij de 2e paal en die speelster wordt aangespeeld dan is de kans groot dat er wel wordt gescoord. Vrijdagavond was dat tweemaal het geval. Aruni Westerhout op aangeven van Anita Vellema en Sieta de Vries scoorde op aangeven van Esra van der Heide.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1/HR Piping uit de beker na penalty's

DRACHTEN - Altijd sneu. Uit het bekertoernooi vliegen door penalty’s. De Groninger studentes scoorden alle drie de penalty’s en de Drachtster vrouwen misten er één. De meer dan tweehonderd toeschouwers in de SNIJ Noordhal hadden reeds een typische bekeravond voorgeschoteld gekregen waar alles in zat.

Lees meer...

Rust helpt Drachtster Boys/HR Piping VR1 aan overwinning tegen TPP VR1.

SCHIEDAM - Of het een rustige wedstrijd was? Zeker niet. Er werd door beide ploegen met veel energie gespeeld. Nee, met de rust worden de afgelopen 2 weken bedoeld; geen competitieverplichtingen, een teamuitje en twee oefenpotjes hebben er zeker toe bijgedragen dat de meiden van Drachtster Boys/HR Piping met frisse koppies afreisden naar het Topsportcentrum in Rotterdam.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping VR1 morst wederom dure punten

DRACHTEN - Soms schrijf je een verslag en als je het dan terug leest denk je waar heb ik dit eerder geschreven? Welnu, het verslag van vorige week en deze week zou zo maar een kopie kunnen zijn. Scoorden beide partijen vorige week ieder 1 maal, nu was dat 2 maal.

Lees meer...

Gebrek aan scorend vermogen kost Drachtster Boys/HR Piping VR1 twee punten

ZWOLLE - Daar waar het allemaal om te doen is; het scoren van doelpunten om daardoor een wedstrijd te winnen, was niet aanwezig bij de Drachtster vrouwen vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Exstudiantes Zwolle/Cycloon VR1.

Lees meer...

Titelkandidaat KTP Nieuw Roden verslaat Dr. Boys/HR Piping VR.

DRACHTEN - Je mag rustig zeggen dat KTP Nieuw Roden dit seizoen een zeer serieuze kandidaat is om de door hen felbegeerde landstitel te pakken. Er zijn maar weinig ploegen die het KTP de komende tijd echt lastig kunnen maken. Ook Drachtster Boys/HR Piping lukte het niet om de ploeg van coach Andy de Jong de voet dwars te zetten.

Lees meer...

Topweekend voor Drachtster Boys/HR Piping

Als je als team op vrijdagavond de kwartfinale van de landelijke beker voetbalt tegen Avanti VR1 en gelijk zaterdag weer aan de bak mag in de finaleronde van het Open Fries Kampioenschap zaalvoetbal te Franeker dan weet je dat het een zwaar weekend wordt en dan is het maar afwachten hoe je als team gaat presteren. Welnu……0-6 winst in de beker en de 1e plaats bij het OFK dan mag je met recht spreken van een TOP weekend.

Lees meer...

Prijsschieten levert Drachtster Boys/HR Piping VR1 5-2 overwinning op tegen zvv Den Haag VR1

DRACHTEN - Vrijdagavond 14 december werd wederom een hoogtepunt genoteerd. Was het vorige week het fantastische doelpunt van Jessie Prijs tegen Os Lusitanos, deze week lag de bal na 6 seconden spelen reeds in het doel van Den Haag zonder dat er maar een Haags been de bal had beroerd. Alle vier de veldspeelsters van de Drachtster vrouwen raakten de bal en het werd 1-0.

Lees meer...

zaalvrouwen 1 2018-2019

Twitter @DFTda1

Onze sponsors