Verslagen

Zaalvrouwen verliezen van nieuwkomer Exstudiantes Zwolle

DRACHTEN - Op vrijdag 13 oktober kwam de nieuwkomer in de eredivisie, Exstudiantes uit Zwolle op bezoek in Drachten. Drachtster Boys had na de nederlaag van vorige week wat recht te zetten en Exstudiantes bezette voorafgaand aan deze wedstrijd de negende positie op de ranglijst en had dus niks te verliezen.

Lees meer...

FC Gelre bezorgt zaalvrouwen eerste puntverlies

DOETINCHEM - Vrijdag 6 oktober stond de wedstrijd tussen FC Gelre en Drachtster Boys op het programma. FC Gelre speelde tot nu toe één winst- en één verliespartij. Drachtster Boys won haar eerste drie wedstrijden. Het afgelopen seizoen bleek FC Gelre een moeilijke tegenstander voor de Drachtster vrouwen.

Lees meer...

Drachtster Boys wint overtuigend van Hovocubo

DRACHTEN - Op vrijdag 29 september speelden Drachtster Boys en Hovocubo tegen elkaar. Beide ploegen wonnen hun eerste twee wedstrijden. Drachtster Boys scoorde tot nu toe al twaalf keer en Hovocubo kreeg nog geen tegengoals. Deze wedstrijd moest dus uitwijzen wat effectiever is; de krachtige aanval van Drachtster Boys of de solide verdediging van Hovocubo.

Lees meer...

Zaalvrouwen maken geen fout tegen Reiger Boys

Vrijdag 22 september werd de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld tussen Drachtster Boys, dat vorige week eenvoudig won van Drs. Vijfje, en Reiger Boys. Laatstgenoemde verloor vorige week hun openingsduel nipt van nieuwkomer Exstudiantes.

Lees meer...

Zaalvrouwen winnen met 7-0 van Drs. Vijfje

DRACHTEN - De wedstrijden tegen Drs. Vijfje staan normaal gesproken garant voor veel doelpunten en afgelopen vrijdagavond was daarop geen uitzondering. Of de studenten uit Groningen enigszins 'lichtzinnig' naar Drachten waren gekomen of dat het vanavond bij hun niet goed liep; Wie zal het zeggen? Feit was dat de gasten er maar mondjesmaat aan te pas kwamen tegen de Drachtster vrouwen die er vanaf de start vol op `klapten `.

Lees meer...

Zaalvrouwen winnen ook de SuperCup

De wedstrijd om de SuperCup tussen Drachtster Boys VR1 en KTP Nieuw Roden VR1 werd, zoals verwacht, een spannend potje tot aan de laatste seconde. Na de line-up, waarin speelster Marleen Reenders een hart onder de riem werd gestoken door de speelsters van Drachtster Boys vanwege haar knieblessure, ging de wedstrijd van start met twee ploegen die zeer aan elkaar gewaagd waren.

Lees meer...

Drs. Vijfje VR1 winnen 4e editie van Gideon van Ligten toernooi

Nadat alle deelnemende teams en het publiek 1 minuut stilte in acht genomen hadden ter nagedachtenis aan Gideon van Ligten, ging het toernooi van start. De 1e wedstrijd voor de Drachtster vrouwen was tegen Drs. Vijfje VR1 en je kon zien dat het team van Symen Abe Hoekstra nog moest wennen. In de nieuwe samenstelling kwam het team niet verder dan een 1-2 verlies.

Lees meer...

ZV1 schrijft geschiedenis en wint na de landelijke beker ook de landstitel

SCHIEDAM - Vrijdag 9 juni stond de beslissende wedstrijd om het landskampioenschap op het programma tussen vv Pernis en Drachtster Boys. Nadat de eerste ontmoeting in een 1-5 overwinning voor vv Pernis was geëindigd en de return met 0-4 werd gewonnen door Drachtster Boys, moest deze beslissingswedstrijd uitwijzen wie de schaal voor het landskampioenschap in ontvangst mocht nemen.

Lees meer...

ZV1 dwingt beslissingswedstrijd af na overtuigende overwinning op vv Pernis

SCHIEDAM - Op vrijdag  2 juni stond de tweede finalewedstrijd van het landskampioenschap op het programma. Na de overwinning van vv Pernis van afgelopen week, konden de vrouwen uit Schiedam bij winst kampioen van Nederland worden. Drachtster Boys had een overwinning nodig om een beslissingswedstrijd af te dwingen. Om 20.30 uur mochten de vrouwen uit Drachten de aftrap nemen en was de wedstrijd begonnen.

Lees meer...

ZV1 krijgt flinke tik in finalestrijd om landskampioenschap

DRACHTEN - 26 mei 2017, een memorabele dag voor de club Drachtster Boys, dat zich nooit eerder plaatste voor de finale om het landskampioenschap. De tegenstander, Pernis/ Barcelona Soccer School, had hierin meer ervaring en is de regerend landskampioen. Drachtster Boys speelde dit seizoen al twee keer tegen de vrouwen uit Schiedam en beide ontmoetingen eindigden in een overwinning voor Pernis.

Lees meer...


zaalvrouwen1 2016-2017


Twitter @DFTda1

Onze sponsors