Zaalvrouwen Drachtster Boys spelen om de landstitel

De reguliere competitie van de landelijke eredivisie zaalvoetbal zit erop en de top 4 is bekend. VV Pernis/Barcelona Soccer Schools uit Schiedam zal als nummer 1 volgende week uit spelen tegen de nummer 4 FC Gelre uit Wehl. De zaalvrouwen van Drachtster Boys zullen het net als in de bekerfinale op moeten nemen tegen het Drentse team KTP Nieuw Roden.

 

Op vrijdagavond 5 mei om 20.30 uur zal in het Sportcentrum in Leek de eerste wedstrijd worden gespeeld.
De play-offs worden volgens het best of 3 systeem gespeeld. Dat betekent als er in 2 wedstrijden, waarvan één uit en één thuis, een gelijke stand is ontstaan, er een beslissingswedstrijd gespeeld zou moeten worden. De nummers 1 en 2 hebben hierbij het thuisvoordeel. Elke wedstrijd moet een winnaar opleveren. De winnaars spelen de finale voor het landskampioenschap. De wedstrijden zullen de opeenvolgende vrijdagen vanaf volgende week worden gespeeld.

 

Programma

Vrijdagavond 5 mei 20.30 uur
FC Gelre VR1 – VV Pernis VR1                
KTP Nieuw Roden VR1 – Drachtster Boys VR1

Vrijdagavond 12 mei 20.30 uur
VV Pernis VR1 – FC Gelre VR1
Drachtster Boys VR1- KTP Nieuw Roden VR1

Vrijdagavond 19 mei 20.30 uur
Bij een beslissingswedstrijd:
VV Pernis VR1 – FC Gelre VR1
Drachtster Boys VR1- KTP Nieuw Roden VR1

 

Indien er geen beslissingswedstrijden nodig zijn zal dit de 1e wedstrijd (van ook 3) zijn van de finale. 26 Mei, 2 juni en 9 juni zijn de overige data.
De thuiswedstrijden van Drachtster Boys zullen gespeeld worden op vrijdagvond om 20.30 uur, waarvan de eerste op 12 mei, in de Snij Noord Hal in Drachten en indien nodig op 19 mei. Na het winnen van de landelijke Bekerfinale zal Drachtster Boys van die roze wolk af moeten komen en zeker voor de dubbel willen gaan. Het winnen van de schaal zou de slagroom op het toetje zijn na zoveel jaren hard werken door speelsters en staf.


zaalvrouwen small 2017-2018

Twitter @DFTda1

Onze sponsors