Nieuws

Loting 2nd European Women’s Futsal Tournament

Vrijdagavond was de loting van de 2nd European Women’s Futsal Tournament welke van 26 t/m 29 maart 2018 wordt gespeeld in Drachten. De loting werd verricht door wethouder Jos van der Horst en coach van Nederlandse zaalvrouwen team Marius Privee en was live te volgen via internet en PodiumTV, zodat de loting ook in Europa te zien was.

Lees meer...

Paviljoen de Leyen mede hoofdsponsor Drachtster zaalvrouwen

Woensdagavond 13 september werd onder het toeziend oog van teammanager Conny Oosting het sponsorcontract getekend tussen Gijs Lokhorst (voorzitter van Drachtster Boys ) en Pier Hagen (samen met zijn vrouw Mascha eigenaar van Paviljoen de Leyen te Rottevalle). Door de ondertekening wordt Paviljoen de Leyen, naast BINNEN eten & drinken, de 2e hoofdsponsor voor het komende seizoen van de Drachtster zaalvrouwen.

Lees meer...

Nieuwe start voor Nationaal Vrouwenzaalteam

Vorige week is het beklonken in de Zeister bossen. De KNVB start, m.i.v. dit seizoen, wederom met een Nationaal Vrouwen zaalteam. De 1e bijeenkomst is gepland op donderdag 21 september te Zeist. Dit is een kennismakingsbijeenkomst waar 40 vrouwen voor zijn uitgenodigd. Van iedere Eredivisie zaal club 3 a 4 vrouwen.

Lees meer...

Opbrengst kampioensshirts voor de Alpe d’HuZes 2018

Een ieder heeft wel iemand in zijn omgeving verloren door de ziekte kanker of kent iemand die deze ziekte heeft. Zo ook bij DFT. Oud keepster Teuny Bosma heeft zo o.a. haar opa verloren en fietst al enkele jaren met team Singelland de Alpe d’HuZes, waarvan de opbrengst gaat naar wetenschappelijke onderzoek naar kanker.

Lees meer...

Drachtster Boys VR1 start seizoen met wedstrijd om de SuperCup

Vrijdagavond 8 september is de SNIJ Noordhal te Drachten om 20.30 uur het toneel voor de wedstrijd om de SuperCup in de Eredivisie vrouwen zaalvoetbal. De landskampioen speelt tegen de bekerwinnaar van het seizoen 2016/2017. Aangezien het team van de Drachtster vrouwen beide titels in de wacht sleepten, speelt de verliezer van de bekerfinale , KTP Nieuw Roden tegen Drachtster Boys.

Lees meer...

Burg. Harmsmaschool schenkt beamer aan landskampioen Drachtster Boys

Vorige week overhandigde mevr. M. Schreur, directeur van de Burg. Harmsmaschool uit Gorredijk, een beamer met toebehoren aan Teammanager Conny Oosting-Wildeboer van de Drachtster Boys zaalvrouwen.

Lees meer...

Zaalvrouwen Drachtster Boys spelen om de landstitel

De reguliere competitie van de landelijke eredivisie zaalvoetbal zit erop en de top 4 is bekend. VV Pernis/Barcelona Soccer Schools uit Schiedam zal als nummer 1 volgende week uit spelen tegen de nummer 4 FC Gelre uit Wehl. De zaalvrouwen van Drachtster Boys zullen het net als in de bekerfinale op moeten nemen tegen het Drentse team KTP Nieuw Roden.

Lees meer...

Landelijke Bekerfinale zaalvrouwen Noordelijk onderonsje

Op vrijdagavond 14 april (Goede Vrijdag) om 19.00 uur is de aftrap van de Landelijke KNVB Beker finale voor zaalvrouwen (aansluitend de mannen finale)  in Amsterdam. (Sporthallen Zuid). De bekerfinale voor de zaalvrouwen is een Noordelijk onderonsje en gaat tussen Drachtster Boys VR1 en KTP Nieuw Roden VR1.

Lees meer...

Trainer Symen Abe Hoekstra verlengt contract Zaalvrouwen

Woensdagavond 15 maart heeft Symen Abe Hoekstra zijn contract wederom met één jaar verlengd en is hiermee tot 30 juni 2018 verbonden aan de zaalvrouwen van Drachtster Boys. In aanwezigheid van voorzitter Gijs Lokhorst tekende Symen Abe Hoekstra het contract.

Lees meer...

Drachtster Boys Zaalvrouwen 1 in bekerfinale!

Op vrijdagavond 14 april (Goede Vrijdag) om 19.15 uur is de aftrap van de Landelijke bekerfinale voor zaalvrouwen in Amsterdam (Sporthallen Zuid). Deze bekerfinale is een Noordelijk onderonsje. Het gaat namelijk tussen Drachtster Boys VR1 en KTP Nieuw Roden VR1.

Lees meer...


zaalvrouwen small 2017-2018

Twitter @DFTda1

Onze sponsors