Zaalvrouwen 1

Prima seizoensouverture vrouwen Drachtster Boys/HR Piping

DRACHTEN - Bij de start van een nieuw seizoen weet je het maar nooit. Er moeten weer nieuwe speelsters ingepast worden en dat kost tijd. De staf van Drachtster Boys/HR Piping had zich voorgenomen dat dit inpassen sneller moest dan het vorig seizoen. Immers toen werden er in de 1e seizoenshelft te veel punten gemorst. Van de 6 nieuwelingen zijn er 3 geblesseerd (Benthe Huijsman, Marije Procee en Amber Werkman) en de overige 3 speelsters( Simone Hofer, Daphne de Jong en Mellanie Elzinga) stonden gereed voor hun première in het team van Symen Abe Hoekstra.

Lees meer...

Selectie Drachtster Boys/HR Piping 1 2019-2020 bekend

De Drachtster dames hebben 5 nieuwe selectie speelsters toegevoegd. Amber Werkman en Marije Procee komen over van Avanti, Simone Hofer van vv De Walden en Benthe Huijsman van Hovocubo. Verder is het talent uit de eigen jeugd, Mellanie Elzinga, toegevoegd aan de selectie van trainer/coach Symen Abe Hoekstra.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping Vr 1 wint Midsimmercup

Een lang gekoesterde wens van trainer/coach Symen Abe Hoekstra ging in vervulling. Samen met het team mocht hij niet alleen de beker, maar vooral de krans in ontvangst nemen na afloop van het toernooi.

Lees meer...

Winst Drachtster Boys HR Piping VR1 tegen Os Lusitanos maar geen Play-offs

DRACHTEN - Vooraf waren alle scenario’s bekend, een ding was overduidelijk, Drachtster Boys HR Piping VR1 moest beslist winnen van Os Lusitanos VR1 en daarna maar afwachten wat Drs.Vijfje deed tegen Team Almaar/Sportstars. Welnu de Drachtster meiden deden wat ze moesten doen en Drs.Vijfje deed wat zij moesten doen…(winnen van Team Alkmaar) Kortom geen nacompetitie voor de vrouwen van Symen Abe Hoekstra en dat is voor het eerst sinds jaren.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1/HR Piping heeft play-offs niet in eigen hand

STIENS - De eerste vier plekken van de stand in de Eredivisie geeft recht op het spelen van de nacompetitie voor het algeheel kampioenschap van Nederland. Drie ploegen spelen nog voor (de eerste twee plekken zijn al ingenomen door TPP en KTP Nieuw Roden) 2 plekken en Drachtster Boys/HR Piping is daar, naast Drs. Vijfje en Os Lusitanos, een kandidaat voor.

Lees meer...

Wonderen bestaan niet, doelpunten wel. Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint met 6-2 van Futsal Apeldoorn VR1

DRACHTEN - Na de winterstop werd er door menig kenner gezegd dat alleen een wonder Drachtster Boys/HR Piping VR1 in de play-offs zou kunnen brengen. Tot nu toe hebben de kenners gelijk, echter wonderen bestaan niet en vandaar dat de ploeg van Symen Abe Hoekstra maar één ding staat te doen en dat is de resterende 3 wedstrijden te winnen en dan maar afwachten wat de concurrentie gaat doen.

Lees meer...

Bizarre (voorlopige?) ontknoping bij Zaalvrouwen 1/HR Piping-Drs. Vijfje

GRONINGEN - Je leest wel eens dat scheidsrechters een bepalende rol spelen tijdens een voetbalwedstrijd. (met of zonder hulp van de VAR) Welnu, vrijdagavond was het wel een zeer bijzonder einde van de wedstrijd tussen de Groninger studentes en de Drachtster vrouwen.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1/HR Piping wint dankzij tweede paal

DRACHTEN - In veel gevallen is de paal van een doel niet de gewenste medestander voor het maken van doelpunten. Hoe vaak hoor je niet dat een schot op de paal een doelpunt voorkomt. Echter plaats je een speelster bij de 2e paal en die speelster wordt aangespeeld dan is de kans groot dat er wel wordt gescoord. Vrijdagavond was dat tweemaal het geval. Aruni Westerhout op aangeven van Anita Vellema en Sieta de Vries scoorde op aangeven van Esra van der Heide.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1/HR Piping uit de beker na penalty's

DRACHTEN - Altijd sneu. Uit het bekertoernooi vliegen door penalty’s. De Groninger studentes scoorden alle drie de penalty’s en de Drachtster vrouwen misten er één. De meer dan tweehonderd toeschouwers in de SNIJ Noordhal hadden reeds een typische bekeravond voorgeschoteld gekregen waar alles in zat.

Lees meer...

Rust helpt Drachtster Boys/HR Piping VR1 aan overwinning tegen TPP VR1.

SCHIEDAM - Of het een rustige wedstrijd was? Zeker niet. Er werd door beide ploegen met veel energie gespeeld. Nee, met de rust worden de afgelopen 2 weken bedoeld; geen competitieverplichtingen, een teamuitje en twee oefenpotjes hebben er zeker toe bijgedragen dat de meiden van Drachtster Boys/HR Piping met frisse koppies afreisden naar het Topsportcentrum in Rotterdam.

Lees meer...

Line bottom

zaalvrouwen 1 2018-2019

Twitter @DFTda1

Onze sponsors