Zaalvrouwen 1

Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint opnieuw OFK

De voorronde van het OFK op donderdag 9 januari verliep voor de Drachtster vrouwen volgens plan. 5 wedstrijden gewonnen en geen tegen doelpunten. Dus op naar de finales op zaterdag 11 januari waar eerst weer in een poule van 4 ploegen gespeeld werd. De beste 2 teams per poule gingen door naar de kwartfinale.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping wint zespuntenduel

DEN HAAG - Afgelopen vrijdagavond ging de reis van Drachtster Boys/HR Piping VR1 naar Den Haag. Een zeer belangrijk duel. Immers zvv Den Haag VR1 stond 3 punten onder de Drachtster vrouwen en bij verlies zouden zij langszij komen. Vooraf was het de speelsters meer dan duidelijk. Wil je met een goed gevoel de winterstop in dan moest er minimaal gelijk worden gespeeld en het liefst gewonnen worden.

Lees meer...

Stevige overwinning voor Drachtster Boys/HR Piping

Vanaf moment één zat er bij beide teams veel energie in de wedstrijd. Debutant ZVG/Cagemax VR1 wist zich gesterkt door een 7e plaats in de stand van de Eredivisie en de Drachtster vrouwen hadden de overwinning van een week daarvoor (2-6 op DFT2 in de beker) nog in gedachten.

Lees meer...

Terechte winst Drachtster Boys/HR Piping VR1 op Drachtster Boys VR2 in landelijke KNVB-beker

DRACHTEN - Nadat het 14 dagen geleden in een spannende wedstrijd tussen Zaalvrouwen 1 en 2 nog eindigde in een 1-1- gelijkspel, werd het vrijdagavond in de SNIJ Noordhal een terechte overwinning voor Zaalvrouwen 1.

Lees meer...

Sterk collectief Reiger Boys/Woest VR1 verslaat Drachtster Boys/HR Piping VR1

DRACHTEN - Niet altijd is het zo dat de beste ploeg een wedstrijd wint. Geluk en toeval spelen ook vaak een rol. Echter niet deze avond. De Drachtster vrouwen waren niet bestand tegen het hechte collectief van de vrouwen uit Heerhugowaard die met een zeer jonge ploeg naar Drachten waren gekomen.

Lees meer...

Zaalvrouwenclash Drachtster Boys 1 tegen 2 eindigt in 1-1

DRACHTEN - De loting voor de poulefase van de landelijke KNVB Beker heeft Drachtster Boys/HR Piping VR1 (DFT1) gekoppeld aan Drachtster Boys VR2 (DFT2) en Exstudiantes/Zwolle VR1. In deze poulefase wordt er een hele competitie gespeeld zodat alle teams 2 keer tegen elkaar uitkomen. Beide Drachtster teams hadden reeds 1 keer gewonnen van Exstudiantes dus werd deze wedstrijd mede bepalend voor wie zich in maart mag melden in de kwartfinale van de KNVB beker.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint op- en bij ‘de Thuisspeelavond’ van Drs. Vijfje VR1

GRONINGEN - Een mooie gewoonte van de studentenvereniging Drs. Vijfje uit Groningen is om tweemaal per seizoen een thuisspeelavond te organiseren waarbij zowel Heren 1 als ook Vrouwen 1 thuis speelt. En die avonden staan bol van spektakel door middel van een paar honderd studenten die verkleed kabaal maken, opkomst met lichteffecten en veel heel veel bier.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping levert drie internationals

Afgelopen zondag en maandag hebben de Oranje zaalvrouwen twee oefen-interlands gespeeld in en tegen Polen. De 1e wedstrijd werd met 1-2 gewonnen en de 2e eindigde in een 0-0 gelijkspel.
Drie meiden van Drachtster Boys/HR Piping VR1 deden mee aan deze interlands.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1: talent Daphne de Jong breekt door

Een goede gewoonte bij Drachtster Boys is om talenten die spelen in het 3e team de gelegenheid te geven om mee te trainen met het 1e team. Zo ook Daphne de Jong. Dit seizoen is zij na de voorbereiding deel gaan nemen aan de trainingen van Drachtster Boys/HR Piping VR1 en zij heeft zich uitstekend ontwikkeld wat gisteravond leidde tot 2 doelpunten van haar kant.

Lees meer...

Zakelijke overwinning voor Drachtster Boys/HR Piping

DRACHTEN - Vrijdagavond 25 oktober was de 2e opeenvolgende vrijdag dat de vrouwen van Exstudiantes op bezoek kwamen in Drachten. Was vorige week het 2e team van de Drachtster Vrouwen te sterk voor de club uit Zwolle, deze keer werd het een overwinning van het 1e Drachtster team. Zij wonnen met 2-1 door doelpunten in de 1e helft van Esther van Toledo en Lisanne Kempe. Het tegendoelpunt van Exstudiantes werd gemaakt door de Oranje-international aan Zwolse kant Jorie Schepers.

Lees meer...

Line bottom

zaalvrouwen 1 2018-2019

Twitter @DFTda1

Onze sponsors