Zaalvrouwen 1

Drachtster Boys/HR Piping VR1 bekert door na winst op zvv Den Haag VR1

Woensdagavond 5 september speelde Dr.Boys/HR Piping VR1 de bekerwedstrijd in de 1e ronde van de landelijke beker. Zvv Den Haag VR1 was als tegenstander geloot en deze promovendus werd als een niet te onderschatten tegenstander beschouwd, gezien de uitslagen die zij behaalden in hun oefencampagne tegen Eredivisie clubs.

Lees meer...

vv Pernis kampioen van Nederland na verlenging

DRACHTEN - Vrijdag 25 mei, de dag van de wedstrijd om het landskampioenschap. De derde en tevens laatste wedstrijd moest uitsluitsel geven welk team zich een jaar lang kampioen van Nederland mocht noemen. Ook viel hiermee een ticket te verdienen voor de Europacup in Italië volgend seizoen. Om 20:30 uur begon de wedstrijd in een volgeladen Lasconhal met de aftrap van vv Pernis.

Lees meer...

Drachtster Boys laat beslissingswedstrijd de kampioen bepalen

DRACHTEN - Op vrijdag 18 mei stond de return om het landskampioenschap op het programma. Na de winst van vorige week kon Pernis bij een overwinning zichzelf kampioen van Nederland noemen. Drachtster Boys kon een beslissingswedstrijd afdwingen door te winnen.

Lees meer...

Pernis deelt eerste tik uit aan Drachtster Boys in strijd om landskampioenschap

SCHIEDAM - Op vrijdag 11 mei werd de eerste wedstrijd in de finale om het landskampioenschap gespeeld. Net als afgelopen seizoen stonden Drachtster Boys en vv Pernis tegenover elkaar. Deze eerste wedstrijd werd in Schiedam gespeeld. Volgende week zal Drachtster Boys de thuisspelende ploeg zijn.

Lees meer...

Drachtster Boys plaatst zich voor finale play-offs na winst op Gelre

DOETINCHEM - Nadat Drachtster Boys vorige week de eerste play-off wedstrijd had gewonnen van FC Gelre, stond op vrijdag 20 april in Doetinchem de return op het programma. De druk lag bij FC Gelre, want de thuisploeg moest winnen om een beslissingswedstrijd af te dwingen. Bij winst voor de ploeg uit Drachten plaatste het zich voor de finalestrijd om het landskampioenschap.

Lees meer...

Drachtster Boys deelt eerste klap uit in play-offs tegen FC Gelre

DRACHTEN - Vrijdag 13 april begon voor de top vier van de eredivisie de strijd in de play-offs om het landskampioenschap. In Drachten speelden Drachtster Boys en FC Gelre, de nummer 3 en 2 van de competitie, tegen elkaar. Om 21:30 uur trapte FC Gelre af voor de start van de wedstrijd. Na een ietwat aftastend begin van beide kanten in deze spannende wedstrijd, kwamen er wat kleine kansjes.

Lees meer...

Drachtster Boys naar play-offs dankzij overwinning op Hovocubo

ZWAAG - Op vrijdag 6 april stond de laatste competitiewedstrijd tussen Hovocubo en Drachtster Boys op het programma. Voor Hovocubo was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Zij stonden voorafgaand op de zesde plek en een ticket voor de play-offs was niet meer mogelijk. Drachtster Boys, voorafgaand de nummer 3 op de ranglijst, had genoeg aan een gelijkspel om een plek in de play-offs af te dwingen.

Lees meer...

2nd European Women's Futsal Tournament voorbij

DRACHTEN - Vier dagen top zaalvoetbal voor vrouwen in de SNIJ Noordhal te Drachten zijn voorbij. De voorrondes op maandag, dinsdag en woensdag leverde één verrassing op en dat was de uitschakeling van ASD Olimpus Roma door Sporting Lisboa e Benfica .

Lees meer...

Europees vrouwen zaalvoetbaltoernooi in Drachten 26 t/m 29 maart

Van 26 tot en met 29 maart 2018 zijn de landskampioenen van 5 landen uit Europa te gast in Drachten t.w.:

Lees meer...

Drachtster Boys pakt in de laatste minuut de overwinning in de topper tegen Pernis

SCHIEDAM - Vrijdag 16 maart stond in Schiedam de topper tussen vv Pernis en Drachtster Boys op het programma. Afgelopen seizoen stonden beide ploegen in de finalestrijd om het landskampioenschap tegenover elkaar. Dit seizoen strijden beide ploegen nog volop voor een plek bij de eerste vier plaatsen die recht geeft op de play-offs. Voorafgaand stond vv Pernis op de tweede plaats en Drachtster Boys was vierde.

Lees meer...

Line bottom


zaalvrouwen small 2017-2018

Twitter @DFTda1

Onze sponsors