Zaalmannen krijgen pak slaag van zvv Delfzijl

DELFZIJL - Drachtster Boys begint de competitie in de hoofdklasse stroef. Ze staan momenteel 11e met drie wedstrijden nul punten. Zvv Delfzijl  staat 5e op de ranglijst met  negen punten uit vier wedstrijden.

 

Voor de wedstrijd werd het strijdplan doorgenomen door trainer/coach Theo van der Molen met de spelers. Drachtster Boys begon uitermate zwak aan de wedstrijd en stond binnen vijftig seconden al met 1-0 achter. Zvv Delfzijl speelde met veel overtuiging, beleving en gingen de duels fel aan en Drachtster Boys liet zich afbluffen. Dit resulteerde al een 4-0 achterstand na 17 minuten. Drachtster Boys stelde twee kansen hier tegenover, maar deze werden niet benut door Sjoerd Venema en Pieter Freek de Bruin.

 

De storm van zvv Delfzijl ging liggen en Drachtster Boys begon meer druk te zetten. Hierdoor kreeg Drachtster Boys meer grip op de wedstrijd en dit resulteerde in twee goals voor de spelers van De Bios Drachten. De 4-1 werd gescoord door de debutant Jacob Hamburg en de 4-2 werd gescoord door Sjoerd Venema. Dit was tevens de ruststand.

 

Tijdens de rust werd aangegeven door trainer/coach Theo van der Molen dat Drachtster Boys druk moest blijven zetten op de tegenstander. Wie dacht dat Drachtster Boys op dezelfde voet zou doorgaan, net als aan het einde van de 1e helft, kwam bedrogen uit. De tweede helft was voor zvv Delfzijl en Drachtster Boys kwam er niet meer aan te pas. zvv Delfzijl liet in de tweede helft zien dat het een paar maten te groot was voor Drachtster Boys. Het resulteerde in een terechte 8-2 overwinning voor zvv Delfzijl.

 

Selectie Drachtster Boys: Ronald Mook, Roel de Jong, Rik Pietersma, Joshua Elsenga, Pieter Freek de Bruin, Sjoerd Venema en Jacob Hamburg.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors