Nieuws

Onderlinge kerst zaalvoetbaltoernooien

In de komende 2 weken wordt voor de 49e keer het onderlinge zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats in de SNIJ Noord hal. In de bijgevoegde documenten vindt u de teamindelingen, het programma en algemene informatie over het toernooi. We wensen jullie veel voetbalplezier!

Lees meer...

Indelingen zaal: senioren heren

Het moge duidelijk zijn dat het zaalseizoen inmiddels ook al een tijdje op gang is. Dit jaar zijn bij de zaalheren vier teams actief. De indelingen vind je hieronder.

Lees meer...

25e Editie Diamant de Leyen toernooi gaat weer van start

In december wordt wederom het Diamant/De Leyen Toernooi gespeeld. Ditmaal de 25e editie. Het Diamant de Leyen Toernooi is het grootste toernooi speciaal voor meisjes en dames, en wordt georganiseerd door de zaalafdeling van VV Drachtster Boys. Vorig jaar hebben er ruim 80 teams deelgenomen.

Lees meer...

24e Editie Diamant Binnen toernooi gaat weer van start

Het Diamanttoernooi is al jaren lang hèt zaalvoetbaltoernooi in de maand december. Zo’n 70 teams bestaande uit vrouwen en meisjes zullen weer deelnemen aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van het Noorden. De organisatie ligt in handen van de zaalafdeling van VV Drachtster Boys en het toernooi wordt gehouden in de SNIJ Noord Hal aan de Sportlaan in Drachten.

Lees meer...

Nieuwe hoofdtrainer voor zaalmannen

Zaalvoetbalcoach Dennis van der Velde zal het resterende seizoen 2016-2017 de trainer zijn van het vlaggenschip van Drachtster Boys Zaalvoetbal heren. Deze trainer heeft de afgelopen 3 jaar de 1e selectie van vv Niekerk getraind in aanloop naar het Leekster Voetbalgala en hij verzorgde de trainingen van verschillende leeftijdscategorieën van FC Grootegast. Dennis van der Velde is 29 jaar, woonachtig in Niekerk en wordt de opvolger van Theo van der Molen, die het eerste half jaar de selectie van Drachtster Boys onder zijn hoede heeft gehad.

Lees meer...

Drachtster Boys Zaal en Theo van der Molen uit elkaar

Na een groot verloop van spelers en begeleiding in het eerste deel van de competitie binnen Drachtster Boys Zaal hebben Theo van der Molen en het bestuur van Drachtster Boys in goed overleg met elkaar besloten om de samenwerking te beëindigen.

Lees meer...

23e Editie Diamant Binnen toernooi gaat weer van start

Het Diamanttoernooi is al jaren lang hèt zaalvoetbaltoernooi in de maand december. Zo’n 60 teams bestaande uit vrouwen en meisjes zullen weer deelnemen aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van het Noorden.

Lees meer...

Zaalvoetbal Drachtster Boys heren afdeling

Drachtster Boys heeft naast Drachtster Boys 1 nog vier teams die in competitieverband spelen. Drachtster Boys 2 speelt net als vorig jaar in de 3e klasse. Vorig jaar eindigden de ervaren rotten keurig in de middenmoot. Deze ploeg heeft veel routine en kan het elke tegenstander zeer lastig maken. Wij zijn benieuwd naar de resultaten in de beker en in de competitie dit seizoen.

Lees meer...

Zaalvoetbal Drachtster Boys 1 begint aan nieuw seizoen

Drachtster Boys 1 speelt dit jaar voor het eerst in de hoofdklasse I. De spelers hebben al enkele trainingen en wedstrijden achter de rug onder leiding van de nieuwe trainer/coach Theo van der Molen en leider Frits de Bruin. Theo van der Molen is de opvolger van Benjamin Donker, die momenteel speelt bij Futsal Marum.

Lees meer...

Zaalvoetbal Drachtster Boys heren zoekt spelers

Drachtster Boys heren zaal is op zoek naar spelers voor onze selectie voor komend seizoen. Al twee jaar spelen wij in de top van de 1e klasse en wij willen graag doorstoten naar de hoofdklasse.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors