Zaalvoetbal

Geen winnaar wedstrijd Os Lusitanos- Drachtster Boys/HR Piping: 3-3

AMSTERDAM - Uitermate tevreden verliet het publiek de Aristos-hal in Amsterdam en uitermate ontevreden verlieten de beide teams en coaches de hal. Immers een gelijkspel levert 1 punt op en dat is nu juist te weinig voor beide ploegen die hoger op de ranglijst willen eindigen dan daar waar ze nu staan.

Lees meer...

Klasbak Kempe knalt Drachtster Boys/HR Piping in de slotminuut naar overwinning in Friese derby

DRACHTEN - Voorafgaande aan de wedstrijd Drachtster Boys/HR Piping VR tegen Avanti/ontdekhetwad.nl VR was het al aan gegeven. Deze Friese derby staat bol van de spanning en sensatie wat zeker niet betekent dat het voetbal goed was. Onder aanwezigheid van TV ploegen van Omrop Fryslan en Podium TV en de schrijvende pers van de LC begon de wedstrijd als een soort van schaakspel met kleine kansen over en weer waarbij beide keepsters, Marieke Smit en Anna Reitsma, zich verdienstelijk maakten door alle ballen op hun doel tegen wisten te houden.

Lees meer...

‘Flauw’ verlies vrouwen Drachtster Boys/HR Piping tegen koploper

APELDOORN - De vraag van vanavond was of Drachtster Boys/HR Piping de stijgende lijn van de afgelopen weken kon doorzetten en dan niet alleen voetbaltechnisch maar zeker ook in punten. Welnu dat eerste lukte glansrijk. Futsal Apeldoorn VR1 werd met de rug tegen de spreekwoordelijke muur gedrukt door de Drachtster Vrouwen waarbij eerlijkheidshalve wel moet worden vermeld dat FA zich dat prima liet aanleunen want zij gokten op de counter en dat is wel een beetje een vreemde tactiek voor een koploper.

Lees meer...

Publiek en vrouwen Drachtster Boys/HR Piping winnaar tegen Drs. Vijfje VR1

DRACHTEN - Het toch weer talrijk aanwezige publiek in de SNIJ Noordhal was de afgelopen thuiswedstrijden niet echt verwend maar daar kwam verandering in tijdens de wedstrijd tegen Drs. Vijfje VR1.

Lees meer...

Zand in de motor van Drachtster Boys/HR Piping VR1

ALKMAAR - Ondanks een onvermoeibare inzet en goede wil van de Drachtster vrouwen werd er met 4-2 verloren van Team Alkmaar/Sportstars VR1. Want er geldt in voetbal een wet die heet dat je kansen en mogelijkheden dient te creëren om daarvanuit te scoren. Welnu dat eerste gebeurt wel, alleen dat tweede niet en daar gaat het om.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping verliest van zichzelf en hekkensluiter Den Haag VR1

DEN HAAG - De rit in de busjes naar Den Haag werd gekenmerkt door redelijk droog weer en af en toe een zonnetje, totdat we in Den Haag aankwamen waar donkere wolken zich samenpakten boven Topsporthal Zuiderpark (vroegere stadion van ADO/Den Haag) De wind trok aan en de regen stortte naar beneden.

Lees meer...

Indelingen zaal: senioren heren

Het moge duidelijk zijn dat het zaalseizoen inmiddels ook al een tijdje op gang is. Dit jaar zijn bij de zaalheren vier teams actief. De indelingen vind je hieronder.

Lees meer...

Tweede helft nekt Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegen TPP Rotterdam VR1

DRACHTEN - Vrijdagavond 19 oktober speelde Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegen het uit Rotterdam komende TPP VR1, voorheen vv Pernis. Het werd een wedstrijd met twee gezichten waarbij de 1e helft sterk werd gedomineerd door de Drachtster vrouwen, stand 1-0 en de 2e helft een prooi werd voor de Rotterdammers, eindstand 1-5.

Lees meer...

Zeperd voor Zaalvrouwen 1/HR Piping

ZWAAG - De ene vrijdagavond is de andere niet en zo ook deze vrijdagavond. Waar vorige week de Drachtster vrouwen nog redelijk gemakkelijk wonnen van Reiger Boys VR1 werd de wedstrijd tegen Hovocubo nu verloren in de eerste 10 minuten. De vrouwen uit Zwaag kwamen uitermate scherp aan de start en die van Drachtster Boys/HR Piping niet. Veel duels werden verloren, de zogenaamde tweede bal werd niet veroverd en het spreekwoordelijk mes tussen de tanden was achter gebleven in Drachten.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint met 0-4 van Reiger Boys/Woest VR1

In wedstrijdverslagen zijn beide woorden vaak te lezen. Waarbij `afgetekend’ meestal wordt geschreven door de winnende partij en het verliezende team vaak komt met het woord `geflatteerd’. Beide woorden geven uiteindelijk invulling aan een gevoel dat je overhoudt aan een wedstrijd en dat is prima.

Lees meer...

Line bottom

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors