Zaalvoetbal

Indelingen zaal: senioren heren

Het moge duidelijk zijn dat het zaalseizoen inmiddels ook al een tijdje op gang is. Dit jaar zijn bij de zaalheren vier teams actief. De indelingen vind je hieronder.

Lees meer...

Tweede helft nekt Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegen TPP Rotterdam VR1

DRACHTEN - Vrijdagavond 19 oktober speelde Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegen het uit Rotterdam komende TPP VR1, voorheen vv Pernis. Het werd een wedstrijd met twee gezichten waarbij de 1e helft sterk werd gedomineerd door de Drachtster vrouwen, stand 1-0 en de 2e helft een prooi werd voor de Rotterdammers, eindstand 1-5.

Lees meer...

Zeperd voor Zaalvrouwen 1/HR Piping

ZWAAG - De ene vrijdagavond is de andere niet en zo ook deze vrijdagavond. Waar vorige week de Drachtster vrouwen nog redelijk gemakkelijk wonnen van Reiger Boys VR1 werd de wedstrijd tegen Hovocubo nu verloren in de eerste 10 minuten. De vrouwen uit Zwaag kwamen uitermate scherp aan de start en die van Drachtster Boys/HR Piping niet. Veel duels werden verloren, de zogenaamde tweede bal werd niet veroverd en het spreekwoordelijk mes tussen de tanden was achter gebleven in Drachten.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping VR1 wint met 0-4 van Reiger Boys/Woest VR1

In wedstrijdverslagen zijn beide woorden vaak te lezen. Waarbij `afgetekend’ meestal wordt geschreven door de winnende partij en het verliezende team vaak komt met het woord `geflatteerd’. Beide woorden geven uiteindelijk invulling aan een gevoel dat je overhoudt aan een wedstrijd en dat is prima.

Lees meer...

Vroege goal is voor HR Piping/Zaalvrouwen 1 genoeg

DRACHTEN - Vrijdagavond 28 september trapten Drachtster Boys/HR Piping VR1 en Exstudiantes Zwolle/Cycloon VR1 af voor hun wedstrijd in de Eredivisie. En nog geen 25 seconden later stond de 1-0 op het scorebord. Na een aanval van Exstudiantes kon keepster Anna Reitsma het spel snel voortzetten door de bal veruit te gooien naar de weglopende Jessie Prijs. Een harde lage voorzet van Jessie Prijs richting tweede paal werd goed binnen gewerkt door Tjitske Sikma.

Lees meer...

25e Editie Diamant de Leyen toernooi gaat weer van start

In december wordt wederom het Diamant/De Leyen Toernooi gespeeld. Ditmaal de 25e editie. Het Diamant de Leyen Toernooi is het grootste toernooi speciaal voor meisjes en dames, en wordt georganiseerd door de zaalafdeling van VV Drachtster Boys. Vorig jaar hebben er ruim 80 teams deelgenomen.

Lees meer...

KTP Nieuw Roden VR1 wint verdiend van Drachtster Boys/HR Piping VR1

LEEK - De 1e competitie wedstrijd van de Drachtster vrouwen was er meteen eentje van formaat. Op het menu stond een uitwedstrijd tegen de kersverse SuperCup winnaar; KTP Nieuw Roden.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping VR1 bekert door na winst op zvv Den Haag VR1

Woensdagavond 5 september speelde Dr.Boys/HR Piping VR1 de bekerwedstrijd in de 1e ronde van de landelijke beker. Zvv Den Haag VR1 was als tegenstander geloot en deze promovendus werd als een niet te onderschatten tegenstander beschouwd, gezien de uitslagen die zij behaalden in hun oefencampagne tegen Eredivisie clubs.

Lees meer...

vv Pernis kampioen van Nederland na verlenging

DRACHTEN - Vrijdag 25 mei, de dag van de wedstrijd om het landskampioenschap. De derde en tevens laatste wedstrijd moest uitsluitsel geven welk team zich een jaar lang kampioen van Nederland mocht noemen. Ook viel hiermee een ticket te verdienen voor de Europacup in Italië volgend seizoen. Om 20:30 uur begon de wedstrijd in een volgeladen Lasconhal met de aftrap van vv Pernis.

Lees meer...

Drachtster Boys laat beslissingswedstrijd de kampioen bepalen

DRACHTEN - Op vrijdag 18 mei stond de return om het landskampioenschap op het programma. Na de winst van vorige week kon Pernis bij een overwinning zichzelf kampioen van Nederland noemen. Drachtster Boys kon een beslissingswedstrijd afdwingen door te winnen.

Lees meer...

Line bottom

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors