Zaalvoetbal

Ondanks prima 1e helft verliest Drachtster Boys/HR Piping

Na een indrukwekkende 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan het deze week overleden erelid van Drachtster Boys, de heer Roel Gjaltema, ging de wedstrijd van start met een sterk naar voren spelend en druk zettend Drachtster Boys/HR Piping. Een en ander resulteerde in de 3e minuut in de 0-1 van Jessie Prijs op aangeven van Simone Hofer.

Lees meer...

Vrouwen Drachtster Boys/HR Piping revancheren zich door overwinning op KTP Nieuw Roden VR1

DRACHTEN - Waren er revanchegevoelens jegens KTP Nieuw Roden vrijdagavond in de SNIJ Noordhal? Zeker niet! Natuurlijk staan de wedstrijden tegen KTP altijd bol van spanning, emotie en veel doelpunten maar deze keer namen de vrouwen van coach Symen Abe Hoekstra revanche op zichzelf. De matige vertoning van een week geleden tegen Team Alkmaar werd hiermee gewist en daar was geen speld tussen te krijgen.

Lees meer...

Terecht verlies Drachtster Boys/HR Piping VR1 tegen koploper

ALKMAAR - De wedstrijd tegen Team Alkmaar/Sportstars VR1 ontwikkelde zich vrijdagavond precies zoals trainer Symen Abe Hoekstra voorspeld had. Vanaf de start zetten de vrouwen uit de ‘kaasstad ‘ druk op de verdediging van Drachtster Boys/HR Piping. En waar in de voorbereiding besproken was hoe daar mee om te gaan, bleek de boze praktijk weerbarstig.

Lees meer...

Zaalvrouwen 1 2019/2020: Selectie en staf

Ook dit seizoen speelt Zaalvrouwen 1 op het hoogste niveau: de landelijke Eredivisie. De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavond in de Snij Noord Hal in Drachten gespeeld.

Lees meer...

‘Magere’ overwinning van Drachtster Boys/HR Piping tegen Exstudiantes Zwolle/Schuurman Bouwadvies VR1

ZWOLLE - Sinds de Zwolse vrouwen in de Eredivisie voetballen hebben de Drachtster vrouwen nog nooit gewonnen in Zwolle en dat was ook nu weer te merken in de wedstrijd. Waar Drachtster Boys/HR Piping veelvuldig de aanval zocht waren de Ex studenten uit Zwolle gericht op onderschepping en een snelle counter.

Lees meer...

Prima seizoensouverture vrouwen Drachtster Boys/HR Piping

DRACHTEN - Bij de start van een nieuw seizoen weet je het maar nooit. Er moeten weer nieuwe speelsters ingepast worden en dat kost tijd. De staf van Drachtster Boys/HR Piping had zich voorgenomen dat dit inpassen sneller moest dan het vorig seizoen. Immers toen werden er in de 1e seizoenshelft te veel punten gemorst. Van de 6 nieuwelingen zijn er 3 geblesseerd (Benthe Huijsman, Marije Procee en Amber Werkman) en de overige 3 speelsters( Simone Hofer, Daphne de Jong en Mellanie Elzinga) stonden gereed voor hun première in het team van Symen Abe Hoekstra.

Lees meer...

Drachtster Boys zaalvrouwen 2 doorgedrongen tot de landelijke beker

RODEN - Vrijdagavond 6 september speelden de vrouwen van Drachtster Boys zaal 2 de beslissende voorronde wedstrijd om een plaats in de poulefase van het Landelijke bekertoernooi.

Lees meer...

Selectie Drachtster Boys/HR Piping 1 2019-2020 bekend

De Drachtster dames hebben 5 nieuwe selectie speelsters toegevoegd. Amber Werkman en Marije Procee komen over van Avanti, Simone Hofer van vv De Walden en Benthe Huijsman van Hovocubo. Verder is het talent uit de eigen jeugd, Mellanie Elzinga, toegevoegd aan de selectie van trainer/coach Symen Abe Hoekstra.

Lees meer...

Drachtster Boys/HR Piping Vr 1 wint Midsimmercup

Een lang gekoesterde wens van trainer/coach Symen Abe Hoekstra ging in vervulling. Samen met het team mocht hij niet alleen de beker, maar vooral de krans in ontvangst nemen na afloop van het toernooi.

Lees meer...

Zaalvrouwen 2 Drachtster Boys wint ook titel in Hoofdklasse

GRONINGEN - Vrijdagavond 26 april moesten de vrouwen van Drachtster Boys 2 winnen of gelijk spelen om de titel in de Hoofdklasse op te eisen. En dat gebeurde ook. De eindstand tegen Exstudiantes VR1 werd 3-5.

Lees meer...

Line bottom

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors