Zaalvoetbal

Topjaar 2017 eindigt in mineur voor vrouwen Drachtster Boys

STIENS - Vrijdag 8 december maakten de vrouwen van Avanti uit Stiens en Drachtster Boys zich op voor de Friese derby. Avanti draait onder leiding van oud-Drachtster Boys coach Jos Alkema een prima seizoen en bezette voorafgaand de zevende plaats op de ranglijst. Drachtster Boys stond op de vierde plaats en kon in deze wedstrijd een einde maken aan een slechte reeks.

Lees meer...

Bekeravontuur eindigt voor Drachtster Boys

RODEN - Vrijdag 1 december stonden KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys tegenover elkaar in de halve finale van de landelijke beker. Vorig seizoen stonden beide ploegen in de eindstrijd in Amsterdam tegenover elkaar. Drachtster Boys ging toen met de beker naar huis. Dit seizoen stonden beide ploegen al twee keer eerder tegenover elkaar. In het eerste onderlinge duel won Drachtster Boys de Supercup en de competitiewedstrijd in Drachten eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Lees meer...

Drachtster Boys verliest van effectief Pernis

DRACHTEN - Op vrijdag 24 november stonden de twee ploegen Drachtster Boys en Pernis tegenover elkaar. Twee ploegen die het elkaar ieder seizoen moeilijk maken in de strijd om het landskampioenschap. Drachtster Boys kende niet de beste competitiestart en stond voorafgaand op de vierde plek. Pernis stond hier één plaats boven met een gelijk aantal punten, maar met een wedstrijd minder gespeeld.

Lees meer...

Loting 2nd European Women’s Futsal Tournament

Vrijdagavond was de loting van de 2nd European Women’s Futsal Tournament welke van 26 t/m 29 maart 2018 wordt gespeeld in Drachten. De loting werd verricht door wethouder Jos van der Horst en coach van Nederlandse zaalvrouwen team Marius Privee en was live te volgen via internet en PodiumTV, zodat de loting ook in Europa te zien was.

Lees meer...

Team Alkmaar Sportstars wint van ongeïnspireerd Drachtster Boys

ALKMAAR - Vrijdagavond 17 november was voor de vrouwen van Drachtster Boys een uitgelezen avond om een serie van 3 wedstrijden te beëindigen met 9 punten. Hoe anders was de werkelijkheid.

Lees meer...

Zaalvrouwen winnen in moeizaam duel

Vrijdag 10 november stond de wedstrijd tussen Drachtster Boys en Pro Futsal Club uit Apeldoorn op het programma. Drachtster Boys won vorige week weer na een moeilijke periode en stond voorafgaand op de vierde plaats. Pro Futsal Club kende een moeilijke competitiestart en stond onderaan met slechts één punt.

Lees meer...

1 doelpunt genoeg voor de winst voor Zaalvrouwen

AMSTERDAM - Vrijdag 3 november werd in Amsterdam de wedstrijd tussen Os Lusitanos en Drachtster Boys gespeeld. Os Lusitanos kende een wisselende competitiestart en stond op de negende plaats op de ranglijst. Drachtster Boys begon zeer voortvarend, maar haalde slechts één punt uit de laatste drie wedstrijden. Zij stonden voorafgaand op de vierde plek.

Lees meer...

Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden verdelen de punten

DRACHTEN - Vrijdag 27 oktober speelden de twee noordelijke topploegen Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden tegen elkaar. KTP Nieuw Roden stond voorafgaand aan deze wedstrijd bovenaan in de competitie met nog geen puntverlies. Drachtster Boys bezette de vierde plaats en verloor zijn laatste twee competitieduels. KTP Nieuw Roden was uit op revanche, nadat de wedstrijd om de supercup werd verloren.

Lees meer...

24e Editie Diamant Binnen toernooi gaat weer van start

Het Diamanttoernooi is al jaren lang hèt zaalvoetbaltoernooi in de maand december. Zo’n 70 teams bestaande uit vrouwen en meisjes zullen weer deelnemen aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van het Noorden. De organisatie ligt in handen van de zaalafdeling van VV Drachtster Boys en het toernooi wordt gehouden in de SNIJ Noord Hal aan de Sportlaan in Drachten.

Lees meer...

Zaalvrouwen door naar halve finale beker

Vrijdagavond 20 oktober moest de avond worden van revanche. Niet op de tegenstander in de kwart finale van de landelijke beker, PFC VR1 uit Apeldoorn, maar op zichzelf. Immers de Drachtster vrouwen hadden de laatste 2 competitie wedstrijden verloren door min of meer eigen falen en vandaar de revanche gevoelens bij de speelsters en de staf.

Lees meer...

Line bottom

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors