Zaalvoetbal

Drachtster Boys/HR Piping VR1 morst wederom dure punten

DRACHTEN - Soms schrijf je een verslag en als je het dan terug leest denk je waar heb ik dit eerder geschreven? Welnu, het verslag van vorige week en deze week zou zo maar een kopie kunnen zijn. Scoorden beide partijen vorige week ieder 1 maal, nu was dat 2 maal.

Lees meer...

Gebrek aan scorend vermogen kost Drachtster Boys/HR Piping VR1 twee punten

ZWOLLE - Daar waar het allemaal om te doen is; het scoren van doelpunten om daardoor een wedstrijd te winnen, was niet aanwezig bij de Drachtster vrouwen vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Exstudiantes Zwolle/Cycloon VR1.

Lees meer...

Titelkandidaat KTP Nieuw Roden verslaat Dr. Boys/HR Piping VR.

DRACHTEN - Je mag rustig zeggen dat KTP Nieuw Roden dit seizoen een zeer serieuze kandidaat is om de door hen felbegeerde landstitel te pakken. Er zijn maar weinig ploegen die het KTP de komende tijd echt lastig kunnen maken. Ook Drachtster Boys/HR Piping lukte het niet om de ploeg van coach Andy de Jong de voet dwars te zetten.

Lees meer...

Topweekend voor Drachtster Boys/HR Piping

Als je als team op vrijdagavond de kwartfinale van de landelijke beker voetbalt tegen Avanti VR1 en gelijk zaterdag weer aan de bak mag in de finaleronde van het Open Fries Kampioenschap zaalvoetbal te Franeker dan weet je dat het een zwaar weekend wordt en dan is het maar afwachten hoe je als team gaat presteren. Welnu……0-6 winst in de beker en de 1e plaats bij het OFK dan mag je met recht spreken van een TOP weekend.

Lees meer...

Onderlinge kerst zaalvoetbaltoernooien

In de komende 2 weken wordt voor de 49e keer het onderlinge zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats in de SNIJ Noord hal. In de bijgevoegde documenten vindt u de teamindelingen, het programma en algemene informatie over het toernooi. We wensen jullie veel voetbalplezier!

Lees meer...

Prijsschieten levert Drachtster Boys/HR Piping VR1 5-2 overwinning op tegen zvv Den Haag VR1

DRACHTEN - Vrijdagavond 14 december werd wederom een hoogtepunt genoteerd. Was het vorige week het fantastische doelpunt van Jessie Prijs tegen Os Lusitanos, deze week lag de bal na 6 seconden spelen reeds in het doel van Den Haag zonder dat er maar een Haags been de bal had beroerd. Alle vier de veldspeelsters van de Drachtster vrouwen raakten de bal en het werd 1-0.

Lees meer...

Geen winnaar wedstrijd Os Lusitanos- Drachtster Boys/HR Piping: 3-3

AMSTERDAM - Uitermate tevreden verliet het publiek de Aristos-hal in Amsterdam en uitermate ontevreden verlieten de beide teams en coaches de hal. Immers een gelijkspel levert 1 punt op en dat is nu juist te weinig voor beide ploegen die hoger op de ranglijst willen eindigen dan daar waar ze nu staan.

Lees meer...

Klasbak Kempe knalt Drachtster Boys/HR Piping in de slotminuut naar overwinning in Friese derby

DRACHTEN - Voorafgaande aan de wedstrijd Drachtster Boys/HR Piping VR tegen Avanti/ontdekhetwad.nl VR was het al aan gegeven. Deze Friese derby staat bol van de spanning en sensatie wat zeker niet betekent dat het voetbal goed was. Onder aanwezigheid van TV ploegen van Omrop Fryslan en Podium TV en de schrijvende pers van de LC begon de wedstrijd als een soort van schaakspel met kleine kansen over en weer waarbij beide keepsters, Marieke Smit en Anna Reitsma, zich verdienstelijk maakten door alle ballen op hun doel tegen wisten te houden.

Lees meer...

‘Flauw’ verlies vrouwen Drachtster Boys/HR Piping tegen koploper

APELDOORN - De vraag van vanavond was of Drachtster Boys/HR Piping de stijgende lijn van de afgelopen weken kon doorzetten en dan niet alleen voetbaltechnisch maar zeker ook in punten. Welnu dat eerste lukte glansrijk. Futsal Apeldoorn VR1 werd met de rug tegen de spreekwoordelijke muur gedrukt door de Drachtster Vrouwen waarbij eerlijkheidshalve wel moet worden vermeld dat FA zich dat prima liet aanleunen want zij gokten op de counter en dat is wel een beetje een vreemde tactiek voor een koploper.

Lees meer...

Publiek en vrouwen Drachtster Boys/HR Piping winnaar tegen Drs. Vijfje VR1

DRACHTEN - Het toch weer talrijk aanwezige publiek in de SNIJ Noordhal was de afgelopen thuiswedstrijden niet echt verwend maar daar kwam verandering in tijdens de wedstrijd tegen Drs. Vijfje VR1.

Lees meer...

Line bottom

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors