Even voorstellen: MO11

DRACHTEN - Met veel trots presenteren wij u het eerste meidenteam E1, of zoals het nu genoemd wordt : MO-11. MO-11 is een mixteam van meiden die al wat langer ervaring hebben met het voetbal en een aantal nieuwe voetballers. Voor iedereen was het even wennen: trainers, leiders, ouders en natuurlijk de meiden zelf. Het team wordt begeleid door leiders Luuk Westerhof, Bauke Erich en Peter van der Vlis. De trainsters zijn Valerie Punter en Marije de Vries.

 

Het avontuur begon in september, in de beker tegen Marum MO-11. De meiden en ook de leiders waren vol goede moed, mede vanwege het enthousiasme dat er tijdens de trainingen van afspatte. In twee wedstrijden werd duidelijk dat er ook goede tegenstanders te vinden waren. Met een 0-11 thuis en een goede revanche uit (5-1) werd afscheid genomen van het bekertoernooi.

1209 MO11

Met enige reserve gingen we hierna de competitie in. Tegenstanders kwamen uit de buurt, zoals jong Harkema, ONT en Bergum BCV combinatie. In de eerste wedstrijd werd een pittige thuisnederlaag geleden tegen ONT, het werd uiteindelijk 2-9. Hierna kwam er wisselend succes: we wonnen thuis met 3-2 tegen Hardegarijp, verloren uit tegen Suameer met 3-1 en wederom dik met 9-0 uit bij jong Harkema. Ook MO-11 bleek vet te kunnen winnen: thuis tegen Bergum BCV combinatie werd een klinkende 9-0 behaald.

 

Dat de meiden veel hebben geleerd van onze trainsters, bleek wel in de uitwedstrijd tegen ONT. Er werd enigszins sneu in de toegevoegde tijd met 2-1 verloren. De laatste wedstrijd werd het thuis tegen Suameer 0-0.

 

MO-11 is vierde in de najaarscompetitie geworden met in 10 wedstrijden 10 punten. In deze 10 wedstrijden werd er 24 gescoord, een prachtig resultaat. De begeleiding is dan ook dik tevreden met MO-11 en kijkt al uit naar de nabije zaalcompetitie en de voorjaarscompetitie 2017.

webshop-drachtsterboys

Twitter @DBdames1veld

Onze sponsors