Vrouwen 1 verliest al in de eerste vijf minuten

BALK - Een matige start van de wedstrijd kostte de dames van Drachtster Boys de zege uit tegen Balk Vr1. In het verloop van de wedstrijd lieten de dames zien wel goed mee te kunnen op dit niveau.


Teamfoto vrouwen 1 kopieBalk vr1 speelde vorige seizoen mee om promotie. Ook dit jaar staan ze weer in de bovenste helft van de ranglijst. DB begon heel slecht aan de wedstrijd. Dit is wel iets wat ons achtervolgt. Na vijf minuten spelen stond de eindstand van 2-0 al op het bord. Dit is wel zonde, want wekelijks laten we zien dat we prima mee kunnen op dit niveau. Alleen is het niveau van ons niet de hele wedstrijd goed genoeg. De fouten op dit niveau worden keihard afgestraft en de kansen die we krijgen moeten we afmaken.

 

Het was een wedstrijd die heen en weer ging. Beide ploegen hadden bepaalde delen van de wedstrijd de overhand. Van DB-zijde zorgde vooral Wietske Akkerman voor gevaar. Gezien de leeftijd en kwaliteit in de selectie zullen de nodige punten wel verzameld worden om de doelstelling van handhaving te halen. De groep bestaat uit een mooie mix van ervaren en jonge speelsters die steeds meer als hechte groep gaat fungeren. En dat is een goede ontwikkeling.

 

Volgende week zaterdag spelen we weer een uitwedstrijd tegen Blauw Wit ’34 vr1. Een mooi moment om vol voor de eerste uitoverwinning te gaan.

webshop-drachtsterboys

Twitter @DBdames1veld

Onze sponsors