Vrouwen/meisjes

De competitiestart van Vrouwen 1

Je kunt een wedstrijdverslag van één wedstrijd doen, maar je kunt ook meerdere wedstrijden in éen verslag doen. Dat deed leider Klaas Elzinga van Vrouwen 1. De competitiestart van Vrouwen Veld 1 kent ups en downs.

Lees meer...

Geweldige wedstrijdmentaliteit Vrouwen 1

URETERP - Met koud maar mooi weer en een prima warming up onder leiding van trainer Patrick Bouwmeester gaat de wedstrijd van start. Oerterp gaat voortvarend uit de startblokken, wij komen onder druk en het is voor ons alleen maar tegenhouden maar dat doen we goed en ook onze keepster Ebelien de Haan pareert een paar schoten uitstekend.

Lees meer...

MO17-1 kampioen!

 SNEEK - De meiden en begeleiders van Drachtster Boys MO17-1 bekroonden afgelopen dinsdag 16 mei 2017 een topseizoen: met de 1-2 winst in de uitwedstrijd bij SWZ Boso Sneek werd het team kampioen van de eerste klasse. Met nog een wedstrijd te spelen zijn de Drachtster Girls onbereikbaar voor de naaste belagers SC Franeker en SC Stiens.

Lees meer...

Vrouwen 30+, Plezier en Succes

DAMWOUDE - Het is al jaren een gewoonte, dat de vrijdagavond gebruikt wordt door Drachtster Boys, om 30+ leden te laten trainen. Deze 30+ categorie benut de vrijdagavond om een balletje te trappen.  Zo is er ook de groep Vrouwen 30+. Iedere vrijdagavond om 19.30 uur zoeken ze het veld weer op om op een ontspannen manier lekker in beweging te zijn. Plezier staat voorop en iedereen presteert naar eigen kunnen. Met een speciaal trainingsprogramma wordt gewerkt aan techniek, inzicht, fitheid en vooral plezier in het voetballen.

Lees meer...

Even voorstellen: MO11

DRACHTEN - Met veel trots presenteren wij u het eerste meidenteam E1, of zoals het nu genoemd wordt : MO-11. MO-11 is een mixteam van meiden die al wat langer ervaring hebben met het voetbal en een aantal nieuwe voetballers. Voor iedereen was het even wennen: trainers, leiders, ouders en natuurlijk de meiden zelf. Het team wordt begeleid door leiders Luuk Westerhof, Bauke Erich en Peter van der Vlis. De trainsters zijn Valerie Punter en Marije de Vries.

Lees meer...

MC1 beleeft stadionmoment

Afgelopen zaterdag speelde MC1 de, op voorhand, lastige uitwedstrijd tegen Veendam 1894 MC1. Thuis werd immers met 0-0 gelijk gespeeld. Op het complex waar, het inmiddels failliete, SC Veendam haar wedstrijden in het betaald voetbal heeft gespeeld  mochten we de wedstrijd in het stadion "De Langeleegte" spelen.  

Lees meer...

vrouwen 1 verzuimt afstand te nemen van de onderste regionen

LEEUWARDEN - De zespuntenwedstrijd tegen FVC werd uiteindelijk met 3-3 gelijk gespeeld en daar moesten de dames vrede mee hebben. Door deze uitslag bleven de dames onder in de middenmoot staan met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de concurrenten.

Lees meer...

Vrouwen 1 doet goede zaken tegen Zeerobben

DRACHTEN - Afgelopen zaterdag deden de dames van Drachtster Boys Vr1 goede zaken op weg naar aansluiting met de middenmoot. Concurrent Zeerobben werd met 4-1 verslagen. De uitslag doet vermoeden dat het een gemakkelijke wedstrijd was, maar de waarheid vertelt een ander verhaal. Door deze uitslag stijgen de dames naar een 8e plaats.

Lees meer...

Vrouwen spelen gelijk tegen Bolsward

DRACHTEN - De dames van Drachtster Boys dienden afgelopen zaterdag al weer aan te treden voor de competitie. De returnwedstrijd thuis tegen Bolsward stond op het programma.

Lees meer...

Vrouwen 1 verliezen tegen koploper

DRIESUM - Afgelopen speelden de dames van Drachtster Boys Vr1 uit tegen koploper VIOD Vr2. Afgaande op de goede trainingsweek was er hoop op een stunt. De dames kwamen echter bedrogen uit. VIOD won terecht met 4-1 en behield de koppositie.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter @DBdames1veld

Onze sponsors