Drachtster Boys 2 blijft winnen

DRACHTEN - Nog 8 wedstrijden te gaan en dan weten wij of Drachtster Boys 2 ook echt het beste team is in de 1e klasse B. Met 2 punten voorsprong op VEV’67 2 zijn we koploper in de 1e klasse B.

 

 DSC2228Zaterdag jl. werd Oranje-Nassau thuis met 6-3 verslagen. Ondanks de 2 mindere fases in deze wedstrijd blijkt maar weer dat wij een evenwichtig en sterk team hebben. Want als het even minder gaat knallen wij er met z’n allen extra tegenaan om de zaken weer in het gareel te krijgen.

 

Na een snel eigen doelpunt stonden wij na 2 minuten voor met 1-0. Maar even later scoorde Oranje-Nassau de gelijkmaker doordat onze verdediging eventjes niet goed bij de les was. Kort daarna nam de tegenstander weer de leiding: 1-2. Er volgden een aantal goals elkaar snel op en 10  seconden voor rust maakten wij weer de gelijkmaker: 3-3. Een mooie opsteker voor de thee!

 

Helaas kwamen wij niet scherp genoeg uit de kleedkamer en kregen de Groningers een aantal grote kansen. Onze Drachtster kanjers herpakten zich en zetten met z’n allen de schouders eronder waardoor wij in een rap tempo naar een eindstand van 6-3 doorstoomden. De doelpuntenmakers waren: Michel Weisser 2x, Stefan Bolt, Rob Feijen en Jurjen de Groot. Komende zaterdag genieten de manschappen en het kader van een welverdiende vrije dag om op 5 maart uit tegen de hekkensluiter ’t Fean uit Surhuisterveen aan te treden. Dit zijn vaak hele lastige wedstrijden. Maar als wij gewoon ons kunstje blijven doen kan er niets misgaan. Bovendien zitten wij ook nog altijd in de strijd om de KNVB-beker. Kortom: Forza DB2!

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors