Het tweede op koers voor de periodetitel

HARLINGEN - Senioren 2, het belofteteam, gaat voor de periodetitel. Die kan binnengehaald worden op wat wel eens een ‘supersaturday’ kan worden op 31 oktober: ook het tweede speelt dan tegen Harkemase Boys…

 

 DSC2228Het was zaterdag jl. een ‘narrow escape’ voor Drachtster Boys 2 tegen Zeerobben 2: in de 91e minuut scoorde Zeb Tjie a Nijem de bevrijdende treffer (2-3).Zeerobben had defensief de zaken goed voor elkaar, wij lieten een aantal opgelegde kansen onbenut en kregen 2 onnodige goals tegen.

 

Dankzij de geweldige strijdlust van jongens hebben we het duel winnend afgesloten en staan we nog steeds 1e op de ranglijst. Goed op stoom voor de periodetitel! Er staan voor deze periode nog 2 topwedstrijden op het programma: dinsdag 27 oktober in en tegen Buitenpost 2 (aanvang 20.00 uur) en zaterdag 31 oktober de derby (thuis) tegen Harkemase Boys (aanvang 12.00 uur). Twee tegenstanders die ook nog kans maken op het periodekampioenschap.

 

De beloften zouden het fantastisch vinden dat er zoveel mogelijk supporters ons tijdens deze 2 wedstrijden komen steunen!

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors