Senioren

Competitie Vrouwen 30+ begonnen

Vrijdagavond 12 oktober 2018. Vanavond eindelijk de eerste speelronde van deze najaarscompetitie.

Lees meer...

Drachtster Boys 6 kampioen!

Na een spannend seizoen is het 6e elftal kampioen geworden. Een voortreffelijke teamprestatie. In de laatste fase hebben we onze enig overgebleven concurrent, het 7e elftal van Drachtster Boys van ons af kunnen houden en zijn daardoor kampioen geworden ! Onze dank voor onze tegenstanders, de scheidsrechters de wedstrijdsecretarissen, de kantinemedewerkers en alle andere vrijwilligers van onze mooie club is dan ook groot.

Lees meer...

Het tweede draait verdienstelijk in hoofdklasse

Na de promotie van afgelopen seizoen naar de hoofdklasse draait Drachtster Boys 2 verdienstelijk mee in de Hoofdklasse van de reserve elftallen.

Lees meer...

Drachtster Boys 2 sluit kampioensjaar zonder enige thuisnederlaag af

DRACHTEN - Na de bekernederlaag vorige week tegen Harkemase Boys (2-1) stroopten de mannen van DB2 nog eenmaal de mouwen op om de succesreeks winnend af te sluiten. Dit moest gebeuren tegen Buitenpost. In het eerste treffen van deze beide ploegen in Buitenpost scoorde Stefan Bolt in de laatste minuut de enigste treffer. Achteraf blijkt dat dit een heel belangrijk doelpunt is voor het behalen van het kampioenschap.

Lees meer...

Het tweede zet de zegereeks voort

DRACHTEN - Heel vaak verslapt een voetbalteam even na het behalen van het kampioenschap maar het beloftenelftal van onze club niet. Zij gaan gewoon door met scoren en het vervullen van hun sportieve plicht.  Het team heeft dan ook zaterdag jl. hun thuiswedstrijd tegen Broekster Boys 2 gewonnen met 5-2.

Lees meer...

Het tweede kampioen!

WINSUM (Gn) - Aangezien wij in een digitaal tijdperk leven zal de bovenstaande kop geen nieuws meer zijn. Binnen 10 seconden na afloop van de wedstrijd, is via de sociale media dit fantastische nieuws al wereldkundig gemaakt.

Lees meer...

Beloftenteam toont vechtersmentaliteit en pakt 3 punten tegen concurrent VEV’67

DRACHTEN - Ons beloftenelftal heeft zaterdag jl. een puike prestatie neergezet door met 3-1 te winnen van concurrent VEV’67. Door deze overwinning blijven wij lijstaanvoerder met 7 punten los van de Leeksters. Je zou kunnen zeggen dat het kampioenschap ons niet meer kan ontgaan maar de nuchterheid gebiedt ons te zeggen dat het voetbal blijft en er nog van alles kan gebeuren. Maar als we gewoon op ons huidig niveau blijven voetballen dan….

Lees meer...

Drachtster Boys 2 blijft winnen

DRACHTEN - Nog 8 wedstrijden te gaan en dan weten wij of Drachtster Boys 2 ook echt het beste team is in de 1e klasse B. Met 2 punten voorsprong op VEV’67 2 zijn we koploper in de 1e klasse B.

Lees meer...

Drachtster Boys 2: prestaties en programma

Na de 1e seizoenshelft bevindt het tweede elftal zich op de 2e positie van de ranglijst. De 1e periodetitel is veroverd en ze zijn nog steeds actief in het bekertoernooi. SC Emmeloord 2 zal hierin de volgende tegenstander worden op zaterdag 26 maart. 

Lees meer...

Het tweede op koers voor de periodetitel

HARLINGEN - Senioren 2, het belofteteam, gaat voor de periodetitel. Die kan binnengehaald worden op wat wel eens een ‘supersaturday’ kan worden op 31 oktober: ook het tweede speelt dan tegen Harkemase Boys…

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors