JO15-1 Wint in stadion van Heracles

ALMELO - Na anderhalf uur rijden komen we aan bij het Polman stadion van Heracles. Al snel krijgen we te horen dat wij onze wedstrijd tegen Oranje Nassau in het stadion mogen spelen. Als we het stadion binnengaan is aan de rotzooi en de bierlucht duidelijk te merken dat Heracles gisteravond een feestje had (gewonnen van FC Twente).

0318 jo15-1 wint in almelo1

Iets voor één uur neemt ON de aftrap in een heerlijk lentezonnetje. DB creëert direct een aantal kansen en in de 5e minuut is het al raak. Jules legt in een lange voorzet de bal voor de goal waarna Tim via de onderkant lat DB op voorsprong zet, 0-1. De thuisploeg is zo nu en dan best gevaarlijk maar DB controleert de wedstrijd. Een fraaie kopbal van Ernst uit een vrije trap van Bert Jan levert ons de tweede goal op. DB laat goed verzorgd voetbal zien en is voortdurend op de helft van de tegenstander.

 

Er worden genoeg kansen gecreëerd maar pas aan het einde van de eerste helft is het weer raak. Door een voorzet van Jules is het dit keer Jelrik die scoort, 0-3. De tweede helft laat een wat ander beeld zien. DB voetbalt wat slordiger, terwijl onze tegenstander wat meer in de wedstrijd komt. ON komt vaker voor onze goal maar weet niet te scoren, mede door goede reddingen van Anton. Maar ook DB zit het niet mee. Een aantal goede kansen wordt niet benut.

0318 jo15-1 wint in almelo3

Helaas wordt de penalty die we kregen door een overtreding in het strafschopgebied door Jelrik op de lat geschoten. De eindstand blijft dan ook 0-3 voor DB. Een terechte overwinning, maar toch jammer dat ze het goede voetbal van de eerste helft niet hebben kunnen voortzetten.

0318 jo15-1 wint in almelo2

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors