JO9-8 kampioen!

DRACHTEN - Op zaterdag 25 februari startte JO9-8 onder leiding van Hannes en Oscar hun eerste wedstrijd uit tegen Een. Dit jongste team van Drachster Boys is ontstaan vanuit de minipupillen. De eerste wedstrijd op "groot veld" en dan direct een uit wedstrijd, dat belooft wat!

 

Helaas waren de tegenstanders gemiddeld 2 jaar ouder en fysiek een stuk sterker / groter. De eerste nederlaag was een feit maar na afloop groot feest in de kleedkamer want de penaltysessie hadden ze gewonnen!

 

Een week later weer een uit wedstrijd en toen tegen Nieuw Roden. Dit team had de eerste wedstrijd gewonnen dus een geduchte tegenstander. JO9-8 was ontzettend gedreven en door goed over te spelen en continue voor elke bal te gaan wonnen ze met 12-1.

 

Daarna de eerste thuiswedstrijd en direct weer tegen Een. De jongens hebben gestreden en gevochten als leeuwen en door goed keeperswerk van Remco en Steffen bleef de schade beperkt tot 2-7.

 

3 wedstrijden gespeeld en 3 punten

Na deze wedstrijd werd Een uit de competitie gehaald en stond JO9-8 met 1 wedstrijd gespeeld en 3 punten ineens er goed voor. De volgende tegenstander was het meisjes team van de Sweach. Tijdens deze wedstrijd begon de keepster mee te voetballen en dribbelde ze zo naar ons doel toe. Een vreemde ervaring voor de jongens maar ook deze wedstrijd werd gewonnen.

 

Vev67 kwam in de plaats van Een en was de  volgende tegenstander, hier wonnen we met 7-0. Vervolgens moesten ze tegen ONT en Haulerwijk en ook hier geen problemen. Zo stond JO9-8 halverwege de competitie bovenaan en hebben ze deze koppositie niet meer weggegeven.

 

Met nog 1 wedstrijd te gaan en met maar liefst een doelsaldo van 94 doelpunten voor en 4 doelpunten tegen zijn ze terecht kampioen!!

 

Daarom stellen wij u graag aan u voor "de nieuwste lichting voor het eerste":

0516 jo9-8

Staand van links naar rechts:

Trainer/leider Hannes de Boer, Milan de Boer, Xem de Boer, Remco van Breden, Sven Verschuur, Ruud Fokkens en trainer /leider Oscar de Jong

Zittend van links naar rechts:

Miles Koops, Mikael de Jong, Steffen Talsma, Mikai van der Meulen en Thomas Hoogeveen

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors