Pupillen

JO13-5 Wint overtuigend van Drachten JO13-2

DRACHTEN - Na vorige week ONB JO13-3 aan de kant te hebben gezet met 10-1 moesten onze jongens nu thuis aantreden tegen de andere plaatselijke voetbalclub Drachten JO13-2.

Lees meer...

Kampioen: JO9-7

Het wordt druk op de kar op de Familiedag aanstaande zaterdag: ook JO9-7 is kampioen! Van harte gefeliciteerd, spelers, staf en ouders!

Lees meer...

JO9-6 voorjaarskampioen

DRACHTEN - JO9-6 is ongeslagen kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

Lees meer...

JO9-1 kampioen!

Zaterdag 27 mei moesten de jongens van JO9-1 strijden voor het kampioenschap in het hol van de leeuw. Na 9 spannende speelrondes stond Drachtster Boys bovenaan en 2 punten voor op de nummer 2, SJO J.V Oostenburg de tegenstander van vandaag.

Lees meer...

Kampioenen: JO9-2!

DRACHTEN - Zaterdag 13 mei zijn de toppers van Drachtster Boys JO9-2 ongeslagen kampioen geworden. De tegenstander was Be Quick Dokkum en de uitslag 1-12. Zelfs onze keeper Anthon heeft tijdens deze wedstrijd gescoord. Hij benutte een penalty.

Lees meer...

JO13-1 eindigt als 5e na 4-0 overwinning

DRACHTEN - Het is drukkend warm als ATC'65 JO13-1 de aftrap neemt in deze laatste competitie wedstrijd. We spelen thuis op het hoofdveld en er staan flink wat toeschouwers langs de lijn. Onze tegenstanders uit Hengelo staan net boven ons, maar als wij deze wedstrijd winnen passeren we ze op de ranglijst en eindigen we op de 5e plek. Als Quick’20, waar wij vorige week van wonnen, ook verliest kunnen weer nog een plekje opschuiven naar de 4e plek. Maar we focussen op deze wedstrijd.

Lees meer...

JO9-8 kampioen!

DRACHTEN - Op zaterdag 25 februari startte JO9-8 onder leiding van Hannes en Oscar hun eerste wedstrijd uit tegen Een. Dit jongste team van Drachster Boys is ontstaan vanuit de minipupillen. De eerste wedstrijd op "groot veld" en dan direct een uit wedstrijd, dat belooft wat!

Lees meer...

JO13-1 wint ook in Oldenzaal

OLDENZAAL - In deze op één na laatste competitiewedstrijd neemt DB de aftrap tegen Quick’20 in Oldenzaal. Direct zet DB volop druk. Al snel krijgt DB een vrije trap maar die komt in de handen van de keeper. Quick heeft moeite om onder de druk van DB uit te komen en kan eigenlijk alleen met een lange bal onze helft
bereiken.

Lees meer...

Benauwde zege JO13-1 op Urk JO13-1

DRACHTEN - In de uitwedstrijd tegen Urk speelde DB niet goed en kwamen zelfs met 3-0 achter. Dat de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 verloren werd, kwam meer door inzet en doorzettingsvermogen dan goed voetbal. Vorige week tegen Groningen heeft DB wel goed gespeeld en hopelijk kunnen ze dat deze wedstrijd weer laten zien.

Lees meer...

Weer verlies tegen jeugdteam profclub

RODEN - Om negen uur in de ochtend van zaterdag 22 april, reist JO13-1van Drachtster Boys af naar VV Roden, waar we de wedstrijd zullen spelen tegen FC Groningen JO13-2. Het weer is wisselvallig, maar als de teams het veld op komen schijnt het zonnetje. DB begint goed aan de wedstrijd. We zetten Groningen direct onder druk en al snel kan Sven op goal schieten. De bal gaat net over.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors