Pupillen

Lucas Woudenberg verzorgt training JO15-7

DRACHTEN Het team van Drachtster Boys J015-7 kreeg vorige week donderdag een professionele training van voetballer Lucas Woudenberg van sc Heerenveen. De jongens hebben genoten van een professionele training, die verzorgd werd door sponsor De Haan Westerhoff.

Lees meer...

Drachtster Boys JO8-1 wint toernooi en penaltybokaal bij Flevo Boys

EMMELOORD - Zaterdag 9 juni speelde Drachtster Boys JO8-1 een toernooi bij Flevo Boys. Het was voor de meeste ouders even opletten dat de wekker gezet werd, we vertrokken namelijk om 7.15u naar Emmeloord, zodat we in ieder geval mooi op tijd zouden zijn voor de 1e wedstrijd die om 8.30u gespeeld moest worden!

Lees meer...

JO15-1 Wint in stadion van Heracles

ALMELO - Na anderhalf uur rijden komen we aan bij het Polman stadion van Heracles. Al snel krijgen we te horen dat wij onze wedstrijd tegen Oranje Nassau in het stadion mogen spelen. Als we het stadion binnengaan is aan de rotzooi en de bierlucht duidelijk te merken dat Heracles gisteravond een feestje had (gewonnen van FC Twente).

Lees meer...

De Zwart Witte Brigade JO13-1 wint KNVB Kerstzaalvoetbaltoernooi in Franeker

FRANEKER - Drachtster Boys JO13-1 heeft afgelopen zaterdag 6 januari 2018 de finaledag van het KNVB Kerstzaalvoetbaltoernooi gewonnen en mogen zich 1 jaar Zaalvoetbalkampioen KNVB Noord 2017/2018 noemen.

Lees meer...

Geslaagde onderlinge kersttoernooien

Bijna 250 jeugdleden hebben in de afgelopen 2 weken hun onderlinge kersttoernooi gespeeld in de SNIJ Noord hal. Een belangrijk aspect van dit toernooi is de verbinding: de spelers worden willekeurig ingedeeld en kunnen zo ook eens samen voetballen met spelers uit andere teams.  Daarnaast worden de teams begeleid door spelers uit een hogere categorie. De foto’s geven een impressie van het JO7/JO8/JO9 toernooi.

Lees meer...

JO13-5 Wint overtuigend van Drachten JO13-2

DRACHTEN - Na vorige week ONB JO13-3 aan de kant te hebben gezet met 10-1 moesten onze jongens nu thuis aantreden tegen de andere plaatselijke voetbalclub Drachten JO13-2.

Lees meer...

Kampioen: JO9-7

Het wordt druk op de kar op de Familiedag aanstaande zaterdag: ook JO9-7 is kampioen! Van harte gefeliciteerd, spelers, staf en ouders!

Lees meer...

JO9-6 voorjaarskampioen

DRACHTEN - JO9-6 is ongeslagen kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

Lees meer...

JO9-1 kampioen!

Zaterdag 27 mei moesten de jongens van JO9-1 strijden voor het kampioenschap in het hol van de leeuw. Na 9 spannende speelrondes stond Drachtster Boys bovenaan en 2 punten voor op de nummer 2, SJO J.V Oostenburg de tegenstander van vandaag.

Lees meer...

Kampioenen: JO9-2!

DRACHTEN - Zaterdag 13 mei zijn de toppers van Drachtster Boys JO9-2 ongeslagen kampioen geworden. De tegenstander was Be Quick Dokkum en de uitslag 1-12. Zelfs onze keeper Anthon heeft tijdens deze wedstrijd gescoord. Hij benutte een penalty.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors