Dienko Dijk Hoofd Opleidingen van de Onderbouw bij VV Drachtster Boys

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Dienko Dijk het nieuwe Hoofd Opleidingen van de Onderbouw (leeftijdscategorie O8 t/m O13). Dienko is geen onbekende binnen VV Drachtster Boys en vervulde de afgelopen jaren de rol van technisch coördinator van de pupillen in de leeftijdscategorieën O8 t/m O11.

 

0525 dienko dijkNaast deze rol bij VV Drachtster Boys heeft Dienko in het verleden meerdere technische functies bekleed bij VV Oerterp. Als voetballer heeft Dienko voornamelijk zijn sporen verdiend bij VV Oerterp waar hij meerdere jaren in het eerste elftal heeft gespeeld.

 

Wij zijn enorm blij dat Dienko de rol van Hoofd Opleidingen van de Onderbouw gaat vervullen. Met zijn kennis en ervaring van de onderbouw, visie en daarnaast zijn grote betrokkenheid past hij binnen het beleid van de club.

 

Met het aanstellen van Uilke Damstra en dan nu Dienko Dijk maken wij als club een vervolgstap in onze invulling van de nieuwe organisatiestructuur. Dit alles in het kader van onze missie en visie; een zo optimaal mogelijk functionerende jeugdopleiding met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in de hoofdmacht van onze vereniging.


Jitze Nicolai,
Bestuurslid Technische zaken
06-52026571

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors