Uilke Damstra Hoofd Opleidingen bij VV Drachtster Boys

VV Drachtster Boys heeft Uilke Damstra benoemd tot Hoofd Opleidingen van de Bovenbouw (tot 15 ,17 en 19 jaar) en de Beloften (tweede elftal) van de vereniging. De 63-jarige Drachtster is op dit moment bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij zaterdag tweedeklasser ONT uit Opeinde.

 

0302 uilke damstraEerder was Damstra, ook oud-speler bij VV Drachtster Boys, werkzaam als hoofdtrainer bij onder andere Kollum, VEV’67, Broekster Boys, Hardegarijp, Sportclub Stiens en BCV. Voor zijn periode als hoofdtrainer was Damstra eerder Hoofd Jeugdopleidingen bij de Drachtster club waar hij nu terugkeert.

“We zijn zeer ingenomen met de komst van Uilke Damstra. Zijn ruime ervaring als trainer, zijn visie op voetbal en grote betrokkenheid bij het opleiden van jeugd past bij ons beleid als club. De kwaliteit van onze jeugdopleiding moet verder omhoog en daar willen we graag stappen in maken. Onze missie en visie is een zo optimaal mogelijk functionerende jeugdopleiding met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in de hoofdmacht van de vereniging. De ervaring en wilskracht van Damstra gaat ons de komende jaren helpen om onze doelstellingen te realiseren en de aansluiting tussen jeugd en eerste elftal verder te bevorderen” aldus Gijs Lokhorst, voorzitter van VV Drachtster Boys.

 

 

Daarnaast heeft de club overeenstemming bereikt met Ommar Jager, trainer van onze Beloften, tweede elftal uitkomend in de Reserve Hoofdklasse om zijn huidige contract met een jaar te verlengen. “We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van zijn werk met deze jonge groep. Onder zijn leiding weten steeds meer spelers de aansluiting met het eerste elftal te vinden” aldus Lokhorst.

Voor nadere informatie:

Gijs Lokhorst, voorzitter

M: 06 - 51 20 29 70

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors