Nieuws

Drachtster Boys Voetbalquiz 2019

Het is zover! Op zaterdag 23 november gaan we weer los: De Drachtster Boys Voetbalquiz! Met nieuwe, verbeterde vragen en nieuwe speelronden zijn wij er weer klaar voor. Meld je daarom snel aan en reserveer een tafeltje!

Lees meer...

Dienko Dijk Hoofd Opleidingen van de Onderbouw bij VV Drachtster Boys

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Dienko Dijk het nieuwe Hoofd Opleidingen van de Onderbouw (leeftijdscategorie O8 t/m O13). Dienko is geen onbekende binnen VV Drachtster Boys en vervulde de afgelopen jaren de rol van technisch coördinator van de pupillen in de leeftijdscategorieën O8 t/m O11.

Lees meer...

Uilke Damstra Hoofd Opleidingen bij VV Drachtster Boys

VV Drachtster Boys heeft Uilke Damstra benoemd tot Hoofd Opleidingen van de Bovenbouw (tot 15 ,17 en 19 jaar) en de Beloften (tweede elftal) van de vereniging. De 63-jarige Drachtster is op dit moment bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij zaterdag tweedeklasser ONT uit Opeinde.

Lees meer...

Jorrit Vaartjes wint driedaagse voetbaltrip naar Valencia

In augustus 2017 deed Jorrit Vaartjes samen met nog zo’n 100 kinderen mee aan het driedaagse Valencia voetbalkamp op de sportvelden van Drachtster Boys. De trainingen werden verzorgd door officiële jeugdtrainers van de voetbalclub Valencia C.F. Na deze drie dagen, waarbij het plezier van de voetballertjes natuurlijk voorop stond, werd de meest talentvolle speler van die drie dagen benoemd. De winnaar won een driedaagse voetbaltrip naar Valencia en dat was Jorrit Vaartjes geworden, speler van Drachtster Boys J011-1.

Lees meer...

VR30+ Kampioen?

Vrouwen 30+ speelt vrijdag 17 nov de laatste speelronde in Twijzelerheide. Hier kunnen ze kampioen worden. Het 4e kampioenschap op rij.

Lees meer...

Oefenwedstrijden voor het eerste en het tweede

Komende zaterdag, 19 augustus, oefent zowel het eerste als het tweede elftal tegen Achilles'94. Het eerste speelt tegen Achilles Zondag 1 (hoofdklasse A), het tweede tegen Achilles'94 Zaterdag 1 (5e klasse).

Lees meer...

Drachtster Boys 2 heeft nieuwe elftalsponsor: ABD Renault !

Zaterdag 25 maart jl. was het zover. Drachtster Boys 2 kon voor het eerst in z’n nieuwe wedstrijd- shirts spelen. Deze prachtige wedstrijdshirts zijn mogelijk gemaakt door ABD Renault. Het autobedrijf heeft zich voor 2,5 jaar verbonden als teamsponsor van ons beloften elftal. Wat is het toch schitterend dat het bedrijf zich zo maatschappelijk betrokken voelt bij onze voetbalclub en elftal!

Lees meer...

sc Heerenveen op zoek naar voetbaltalent

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt Abe Lenstra Stadion dat jouw naam schreeuwt, daar droom jij toch ook van? Maandag 24 april, in de meivakantie, kan deze droom in vervulling gaan. SC Heerenveen gaat namelijk tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van Drachtster Boys in Drachten.

Lees meer...

Drachtster Boys heeft handhaving nog steeds in eigen hand

DRACHTEN  - Voor de derde keer in vier duels speelde Drachtster Boys met 0-0 gelijk, thuis, tegen VVOG uit Harderwijk. De mannen van Fred de Boer hadden recht op meer maar kwamen weerniet tot scoren. Op de ranglijst staat het nu twee punten boven de streep. Handhaving blijft waarschijnlijk.

Lees meer...

Kampioenskraker: Drachtster Boys 3-vv ONT 2

Het inmiddels roemruchte derde van Drachtster Boys nodigt je uit voor een kampioenskraker! Een kampioenskraker in februari vraag je je nu vast af... ja-ze-ker! Check de stand hieronder maar eens even.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors