Nieuws

VR30+ Kampioen?

Vrouwen 30+ speelt vrijdag 17 nov de laatste speelronde in Twijzelerheide. Hier kunnen ze kampioen worden. Het 4e kampioenschap op rij.

Lees meer...

Oefenwedstrijden voor het eerste en het tweede

Komende zaterdag, 19 augustus, oefent zowel het eerste als het tweede elftal tegen Achilles'94. Het eerste speelt tegen Achilles Zondag 1 (hoofdklasse A), het tweede tegen Achilles'94 Zaterdag 1 (5e klasse).

Lees meer...

Drachtster Boys 2 heeft nieuwe elftalsponsor: ABD Renault !

Zaterdag 25 maart jl. was het zover. Drachtster Boys 2 kon voor het eerst in z’n nieuwe wedstrijd- shirts spelen. Deze prachtige wedstrijdshirts zijn mogelijk gemaakt door ABD Renault. Het autobedrijf heeft zich voor 2,5 jaar verbonden als teamsponsor van ons beloften elftal. Wat is het toch schitterend dat het bedrijf zich zo maatschappelijk betrokken voelt bij onze voetbalclub en elftal!

Lees meer...

sc Heerenveen op zoek naar voetbaltalent

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt Abe Lenstra Stadion dat jouw naam schreeuwt, daar droom jij toch ook van? Maandag 24 april, in de meivakantie, kan deze droom in vervulling gaan. SC Heerenveen gaat namelijk tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van Drachtster Boys in Drachten.

Lees meer...

Drachtster Boys heeft handhaving nog steeds in eigen hand

DRACHTEN  - Voor de derde keer in vier duels speelde Drachtster Boys met 0-0 gelijk, thuis, tegen VVOG uit Harderwijk. De mannen van Fred de Boer hadden recht op meer maar kwamen weerniet tot scoren. Op de ranglijst staat het nu twee punten boven de streep. Handhaving blijft waarschijnlijk.

Lees meer...

Kampioenskraker: Drachtster Boys 3-vv ONT 2

Het inmiddels roemruchte derde van Drachtster Boys nodigt je uit voor een kampioenskraker! Een kampioenskraker in februari vraag je je nu vast af... ja-ze-ker! Check de stand hieronder maar eens even.

Lees meer...

Wegraken van trainingsmaterialen

Het komt regelmatig voor dat tijdens trainingen trainingsmaterialen wegraken, met name trainingsballen. Mocht dat het geval zijn tijdens een training die door u wordt gegeven, wordt u verzocht om dit te noteren in het logboek in het wedstrijdsecretariaat.

Lees meer...

Voorschriften wedstrijdkleding

Een vereniging die aan competities wil deelnemen, is verplicht uniforme wedstrijdkleding voor haar spelende leden vast te laten stellen. De uniforme wedstrijdkleding wordt door het bestuur van de KNVB goedgekeurd en gepubliceerd.

Lees meer...

Maatregelen KNVB voor sportiviteit op het veld

Op 20 maart 2013 pesenteerde de KNVB het actieplan 'Tegen geweld, voor sportiviteit'. Middels dit plan wil de bond een handvat bieden voor verenigingen, leden en andere partijen. Met ingang van het seizoen 2013-2014 zullen er (ingrijpende) maatregelen uit dit plan worden ingevoerd.

Lees meer...

Teamindelingen 2013-2014 weer beschikbaar

De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2013-2014 staan weer op onze website. Met de overgang van de oude naar de nieuwe website waren de indelingenpagina's niet tijdig overgezet, en zijn daarmee verloren gegaan.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors