Veldvoetbal

JO17-2 wint derby ruim

DRACHTEN - Zaterdag 16 november, de thuiswedstrijd tegen VV Drachten staat op het programma. De wedstrijd die vorige week in Buitenpost gespeeld zou worden, is uitgesteld. Dit in verband met een zeer triest voorval voor een van de spelers van de JO17-2.

Lees meer...

JO17-3 speelt gelijk tegen Ropta Boys

DRACHTEN - Hierbij het wedstrijdverslag van de JO17-3 tegen Ropta Boys JO17-1. Na de 0-2 overwinning vorige week tegen koploper Friese Boys, stond nu de wedstrijd tegen Ropta Boys op het programma. Dit is een directe concurrent voor het kampioenschap en we moeten dus volop aan de bak.

Lees meer...

Soms zit het mee, soms zit het tegen

ZWOLLE - “Onze tegenstander van vanmiddag is een onbekende en er is naar mijn weten ook nog nooit eerder tegen gespeeld”, aldus assistent-trainer Roy Agten in het voorwoord van het programmaboekje voor de wedstrijd vv SVI en Drachtster Boys. Dat liet onverlet dat het vanmiddag een mooie pot voetbal werd met twee aanvallende ploegen die het publiek op een attractieve wedstrijd trakteerden. Helaas keerden de Drachtsters met lege handen huiswaarts.

Lees meer...

Drachtster Boys JO15-2 wint weer na een moeizame reeks

DRACHTEN - Na de laatste wedstrijd heeft DB JO15-2 de zegereeks voortgezet door te winnen van de Zeerobben, 6-2 (thuis, 5 oktober 2019). Van deze wedstrijd is een mooi videoverslag gemaakt. Daarna was er echter weinig vrolijks om over te schrijven!

Lees meer...

Overtuiging terug bij Drachtster Boys

DRACHTEN - Opnieuw een wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie, opnieuw winst, opnieuw het bewijs dat Drachtster Boys gewoon bij de top-drie van de eerste klasse E behoort. De overtuigende 3-1 zege op VV Winsum liet zien dat de weg naar boven definitief ingeslagen is, maar belangrijker nog: de overtuiging is terug.

Lees meer...

JO17-3 houdt het hoofd koel tegen Drachten JO17-2

DRACHTEN - De 3e derby van dit seizoen tegen VV Drachten 17-2 staat vandaag op het programma. Na een 4-1 zege in de beker en een 13-0 overwinning tijdens een oefenwedstrijd, zijn beide teams weer klaar om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Het is nu zaterdag 26 oktober 14.30. aanvang van de wedstrijd en het belooft wat te worden.

Lees meer...

Onnodige nederlaag O17-2 in Dokkum

DOKKUM - De laatste competitiewedstrijd dateert alweer van vier weken geleden. Drie vrije zaterdagen en twee oefenwedstrijden verder zien wij nog steeds een positieve ontwikkeling van de groep. Tegen ONB werd gelijk gespeeld en tegen derdedivisionist LAC Frisia werd nipt met 0-1 verloren. Om 9:00 wordt er vandaag verzameld om met zijn allen richting Dokkum te koersen. Tegen 9:30 arriveren wij daar. Er staat vandaag een stevige wind, maar gelukkig laat ook de zon zich gelden.

Lees meer...

Drachtster Boys bewijst zichzelf goede dienst

HARLINGEN - Het was zeker niet de gemakkelijkste start voor de nieuwe hoofdtrainer van Drachtster Boys, Luitzen Nijboer: de uitwedstrijd tegen de verrassende nummer drie uit de eerste klasse E, Zeerobben. Na een hectische week voor het vlaggenschip van Drachtster Boys en in de wetenschap dat vier van de eerste vijf duels verloren gingen, waardoor het zelfvertrouwen danig aangetast was, rechtte de ploeg echter de rug en won het deze lastige uitwedstrijd met 0-1. Al moet gezegd: Zeerobben had ten minste één punt verdiend.

Lees meer...

Luitzen Nijboer hoofdtrainer bij Drachtster Boys

VV Drachtster Boys heeft Luitzen Nijboer met onmiddellijke ingang benoemd tot hoofdtrainer van de A-Selectie van VV Drachtster Boys.

Lees meer...

Drachtster Boys Voetbalquiz 2019

Het is zover! Op zaterdag 23 november gaan we weer los: De Drachtster Boys Voetbalquiz! Met nieuwe, verbeterde vragen en nieuwe speelronden zijn wij er weer klaar voor. Meld je daarom snel aan en reserveer een tafeltje!

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors