A-selectie

Nieuws uit de A-selectie: Schokker en Bouwer blijven

Met de tweede seizoenshelft nog voor de boeg, zijn inmiddels de gesprekken in de A-selectie gaande over seizoen 2020-2021. De komende weken zal die selectie ook vorm gaan krijgen.

Lees meer...

Drie oefenwedstrijden voor het eerste

Het eerste, nu nog in warme sferen, oefent de komende weken drie keer, waaronder een keer thuis. Hieronder de data en de tegenstanders.

Lees meer...

Meer dan zomaar een overwinning...

Niet met wervelend voetbal, wel met veel inzet en passie lukte het Drachtster Boys vanmiddag eindelijk weer eens zichzelf met drie punten te belonen, daar waar de vorige twee duels onfortuinlijk in blessuretijd waren verloren. Maar de winst zat ‘m zeker ook in de groei van het geloof in eigen kunnen, het scorend vermogen van de ploeg en het individuele zelfvertrouwen van de spitsen Rob Schokker en Robin Zuidema.

Lees meer...

Ommar Jager nieuwe hoofdtrainer bij vv Drachtster Boys

Met ingang van 1 juli 2020 is Ommar Jager de nieuwe hoofdtrainer van Drachtster Boys. De 42-jarige in Groningen woonachtige trainer is momenteel in zijn derde seizoen werkzaam bij de beloften van vv Drachtster Boys, uitkomend in de reservehoofdklasse. Eerder was Jager onder andere werkzaam als jeugdtrainer bij FC Groningen, ACV en VV Helpman. Momenteel is Luitzen Nijboer hoofdtrainer van Drachtster Boys.

Lees meer...

Drachtster Boys delft in extremis onderspit tegen Leeuwarder Zwaluwen

LEEUWARDEN - Het is de 97e minuut van de wedstrijd wanneer spelers van Drachtster Boys verslagen op de koude en slechte grasmat neerstorten, toch nog een nederlaag op een moment dat een punt mee in de bus leek te gaan. In een zeer interessante tweede helft waarin de Drachtsters een 3-1 achterstand weten om te buigen in 3-3 en lijkt de overwinning zelfs nog in beeld.

Lees meer...

Sneu verlies voor Drachtster Boys

DRACHTEN - Een prachtig statement aan het begin van de wedstrijd Drachtster Boys-Oranje Nassau Groningen van zowel beide ploegen als publiek: de minuut staande ovatie voor Excelsior-spelers als Mendes Moreira en international Georginio Wijnaldum, maar ook amateurspelers als Pernelly Biya uit Apeldoorn, die aangifte durfde te doen tegen de racistische opmerkingen die tijdens een voetbalwedstrijd naar zijn hoofd werden geslingerd, daar waar veelal de pragmatische aanpak van het negeren -voor de lieve vrede (!)- wordt gekozen.

Lees meer...

Soms zit het mee, soms zit het tegen

ZWOLLE - “Onze tegenstander van vanmiddag is een onbekende en er is naar mijn weten ook nog nooit eerder tegen gespeeld”, aldus assistent-trainer Roy Agten in het voorwoord van het programmaboekje voor de wedstrijd vv SVI en Drachtster Boys. Dat liet onverlet dat het vanmiddag een mooie pot voetbal werd met twee aanvallende ploegen die het publiek op een attractieve wedstrijd trakteerden. Helaas keerden de Drachtsters met lege handen huiswaarts.

Lees meer...

Overtuiging terug bij Drachtster Boys

DRACHTEN - Opnieuw een wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie, opnieuw winst, opnieuw het bewijs dat Drachtster Boys gewoon bij de top-drie van de eerste klasse E behoort. De overtuigende 3-1 zege op VV Winsum liet zien dat de weg naar boven definitief ingeslagen is, maar belangrijker nog: de overtuiging is terug.

Lees meer...

Drachtster Boys bewijst zichzelf goede dienst

HARLINGEN - Het was zeker niet de gemakkelijkste start voor de nieuwe hoofdtrainer van Drachtster Boys, Luitzen Nijboer: de uitwedstrijd tegen de verrassende nummer drie uit de eerste klasse E, Zeerobben. Na een hectische week voor het vlaggenschip van Drachtster Boys en in de wetenschap dat vier van de eerste vijf duels verloren gingen, waardoor het zelfvertrouwen danig aangetast was, rechtte de ploeg echter de rug en won het deze lastige uitwedstrijd met 0-1. Al moet gezegd: Zeerobben had ten minste één punt verdiend.

Lees meer...

Luitzen Nijboer hoofdtrainer bij Drachtster Boys

VV Drachtster Boys heeft Luitzen Nijboer met onmiddellijke ingang benoemd tot hoofdtrainer van de A-Selectie van VV Drachtster Boys.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors