A1

JO19-1 bekert verder

Het is een goed seizoen voor JO19-1, dat moge duidelijk zijn. De ploeg wordt vrijwel zeker kampioen in de hoofdklasse, want het heeft drie punten nodig in de laatste vijf wedstrijden. En als het aan spelers en staf ligt, wordt dat komende zaterdag in eigen huis tegen Zeerobben geregeld. Spannender is het in de bekercompetite. Daarin trof het deze week Vélocitas uit Groningen.

Lees meer...

Monsterscore voor JO19-1

DRACHTEN - Net als het eerste is JO19-1 de competitie uitstekend begonnen. De 'wedstrijd van het jaar', die tegen Drachten, viel al vroeg: 23 september. Deze werd met 1-3 gewonnen. Tegen Leovardia werd het afgelopen zaterdag maar liefst 11-0.

Lees meer...

A1 sluit keurig seizoen af met overwinning en vijfde plek

DOKKUM - Afgelopen Zaterdag gingen de jongens van A1 op bezoek in Dokkum, hier stond de laatste competitie wedstrijd op het programma tegen het altijd stugge Be Quick. De wedstrijd ging om de eer want beide ploegen konden niks meer halen in de competitie. Drachtster Boys verspeelde een week eerder de laatste kans op een periode door een nederlaag op te lopen tegen ONS Sneek, het spel was toen zeer goed maar helaas waren we niet scherp voor de goal en counterden de Sneekers naar een geniepige 0-1 winst.

Lees meer...

A1 sluit seizoen af met winst tegen Actief

EELDE - De laatste competitiewedstrijd was voor Drachtster Boys er één om des keizers baard, terwijl er voor tegenstander Actief nog mogelijke ontsnapping aan rechtstreekse degradatie op het spel stond. In een wedstrijd waar Drachtster Boys totaal niet scherp speelde, werd er uiteindelijk wel gewonnen.

Lees meer...

A1 neemt revanche tegen VEV´67

DRACHTEN - VEV’67 was vandaag de tegenstander in het Drachtster Bos. Eerder werd de uitwedstrijd met 1-0 van deze ploeg uit Leek verloren. Vandaag konden we na 90 minuten een terechte overwinning bijschrijven: 5-2.

Lees meer...

Zuur verlies A1 tegen Frisia in wedstrijd met 2 gezichten

LEEUWARDEN - Na de winst vorige week bij degradatiekandidaat BBC werd er vandaag aangetreden tegen het op de tweede plaats staande LAC Frisia. Deze goedvoetballende ploeg had eerder onze thuiswedstrijd met 1-4 gewonnen, dus goed gemotiveerd werd er afgereisd naar Leeuwarden. Helaas stond na 90 minuten een nipte 2-1 nederlaag op het scorebord.

Lees meer...

Winst A1 tegen BBC A1

BURGUM - Vandaag stond voor de A1 de uitwedstrijd tegen BBC A1 uit Burgum op het programma.
In de thuiswedstrijd werd er eerder van deze ploeg met 5-2 gewonnen en ook nu konden wij weer 3 punten bijschrijven, er werd uiteindelijk gewonnen met 0-3.

Lees meer...

A1 middels puike teamprestatie naar winst tegen GVAV Rapiditas

DRACHTEN - Na twee competitienederlagen op rij en de bekeruitschakeling eerder deze week tegen het te sterke ACV (5-1) , moest er vandaag worden aangetreden tegen nr. 2 GVAV-Rapiditas uit Groningen. Eerder was er met 4-2 verloren van deze ploeg, maar vandaag stond er, na een puike teamprestatie, een 4-1 overwinning op het scorebord.

Lees meer...

FC Emmen maatje te groot voor A1

EMMEN – Zaterdag 15 maart stond de uitwedstrijd tegen koploper Emmen op het programma. Helaas misten we Djinn Keegstra en Rob Feijen, hun aanwezigheid was nodig bij het beloftenteam en Jurne Aardema, die een tweetal weken geleden zijn pols heeft gebroken. We reisden dus maar af met 12 man richting Emmen. Zij waren duidelijk een maatje te groot en wonnen uiteindelijk te makkelijk met 7-0!

Lees meer...

A1 stelt teleur tegen HZVV

DRACHTEN - Zaterdag 8 maart speelden we een thuiswedstrijd tegen concurrent HZVV, tegen wie we eerder in de competitie een mooie 1-4 overwinning hadden behaald. Trainer Giso Boelens had aangegeven in zijn wedstrijdbespreking dit als een zeer belangrijke wedstrijd te zien, om de doelstelling, een 5e plaats, te kunnen blijven nastreven. Helaas stond na 90 min. een vervelende 1-3 nederlaag op het scorebord.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors