A1

JO19-1 weet weer wat verliezen is

DRACHTEN - Dat het allemaal niet mee zou vallen tegen ONS JO19-1, wisten de heren van JO19-1 wel. In de vierde divisie zijn de verschillen nou eenmaal klein. Des te mooier zou het zijn om in deze competitie als koploper de winterstop in te gaan. Maar helaas. JO19-1 verloor met 1-3 tegen de ploeg uit Sneek.

Lees meer...

JO19-1 WINT VOOR 4E KEER OP RIJ EN BLIJFT BOVENAAN IN DE 4E DIVISIE

DOKKUM - Dit weekend stond Be Quick Dokkum voor JO19-1 op het programma. Zonder de geschorste Erik en Jurgen die met het 2e moest meedoen, gingen de Boys met zelfvertrouwen de wedstrijd tegemoet. Vorige week werd er namelijk van Velocitas JO19-1 gewonnen, die wedstrijd werd beslist in de eindfase. Door deze overwinning stonden we bovenaan, mede doordat de concurrentie punten liet liggen (Heerenveen en DZOH).

Lees meer...

JO19-1 heeft aan een helft genoeg

BUITENPOST - Liet JO19-1 eerder wat onnodige puntjes liggen, de laatste twee wedstrijden lieten soms prima spel zien. Thuis tegen Blauw-Wit werd een prima 3-1 overwinning behaald (zie foto's), tegen Buitenpost werd het 17 november 0-3.

Lees meer...

JO19-1 vergeet zichzelf telkens opnieuw te belonen

DRACHTEN - JO19-1 kent een hele redelijke seizoensstart in de vierde divisie. De mannen van trainer Mark Peters en assistenten Marco de Zwart en Ruben de Jong spelen na het kampioenschap in de hoofdklasse voor het eerst sinds jaren weer op dit niveau, en vooraf was (en blijft) handhaving de voornaamste doelstelling.

Lees meer...

JO19-1 bekert verder

Het is een goed seizoen voor JO19-1, dat moge duidelijk zijn. De ploeg wordt vrijwel zeker kampioen in de hoofdklasse, want het heeft drie punten nodig in de laatste vijf wedstrijden. En als het aan spelers en staf ligt, wordt dat komende zaterdag in eigen huis tegen Zeerobben geregeld. Spannender is het in de bekercompetite. Daarin trof het deze week Vélocitas uit Groningen.

Lees meer...

Monsterscore voor JO19-1

DRACHTEN - Net als het eerste is JO19-1 de competitie uitstekend begonnen. De 'wedstrijd van het jaar', die tegen Drachten, viel al vroeg: 23 september. Deze werd met 1-3 gewonnen. Tegen Leovardia werd het afgelopen zaterdag maar liefst 11-0.

Lees meer...

A1 sluit keurig seizoen af met overwinning en vijfde plek

DOKKUM - Afgelopen Zaterdag gingen de jongens van A1 op bezoek in Dokkum, hier stond de laatste competitie wedstrijd op het programma tegen het altijd stugge Be Quick. De wedstrijd ging om de eer want beide ploegen konden niks meer halen in de competitie. Drachtster Boys verspeelde een week eerder de laatste kans op een periode door een nederlaag op te lopen tegen ONS Sneek, het spel was toen zeer goed maar helaas waren we niet scherp voor de goal en counterden de Sneekers naar een geniepige 0-1 winst.

Lees meer...

A1 sluit seizoen af met winst tegen Actief

EELDE - De laatste competitiewedstrijd was voor Drachtster Boys er één om des keizers baard, terwijl er voor tegenstander Actief nog mogelijke ontsnapping aan rechtstreekse degradatie op het spel stond. In een wedstrijd waar Drachtster Boys totaal niet scherp speelde, werd er uiteindelijk wel gewonnen.

Lees meer...

A1 neemt revanche tegen VEV´67

DRACHTEN - VEV’67 was vandaag de tegenstander in het Drachtster Bos. Eerder werd de uitwedstrijd met 1-0 van deze ploeg uit Leek verloren. Vandaag konden we na 90 minuten een terechte overwinning bijschrijven: 5-2.

Lees meer...

Zuur verlies A1 tegen Frisia in wedstrijd met 2 gezichten

LEEUWARDEN - Na de winst vorige week bij degradatiekandidaat BBC werd er vandaag aangetreden tegen het op de tweede plaats staande LAC Frisia. Deze goedvoetballende ploeg had eerder onze thuiswedstrijd met 1-4 gewonnen, dus goed gemotiveerd werd er afgereisd naar Leeuwarden. Helaas stond na 90 minuten een nipte 2-1 nederlaag op het scorebord.

Lees meer...

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors