JO17-3 wint uit in Harkema

HARKEMA - In de vroege ochtend van 28 september staat er voor ons een uitwedstrijd tegen Harkema-Opeinde JO17-1 op het programma. In alle vroegte 07.40 vertrekken we richting Harkema. Zonder 2 niet fitte spelers en een uitgeleende keeper, vertrekken we met 14 spelers van ons eigen team. Het zonnetje schijnt heerlijk, dus prima voetbalweer om er een mooie pot van te maken.


Na de weggegeven voorsprong in onze vorige wedstrijd, zijn we er op gebrand nu een overwinning binnen te slepen. We beginnen goed aan de wedstrijd met leuk combinatie spel. Al snel dienen de eerste kansen zich aan. Na een mooie aanval schoort Lars. 0-1. We blijven lekker voetballen en na goed doorzetten op de 16 meter, komt de bal voor de voeten van Festim die de bal in het net werkt. 0-2. We zijn echt de bovenliggende partij. Op een paar schoonheidsfoutjes na staat niets een overwinning in de weg. Aan het eind van de eerste helft komen we op een 0-3 voorsprong, door een doelpunt van Jorrit. Met deze stand gaan we ook de rust in.

 

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen zit er goed in. In de tweede helft gaan we verder met waar we gebleven waren. Lekker voetballen. Het gaat wel wat moeizamer dan de eerste helft. Na een paar wissels komt Jesper in de spits te spelen. Weer eens wat anders dan rechtsback. Deze mogelijkheid laat hij niet onbenut en na weer een mooie aanval schoort hij de 0-4. Hierna blijven we wel lekker door voetballen, al is her en der wel wat vermoeidheid te zien. We kunnen niet voorkomen dat onze tegenstander tot scoren komt. 1-4. Hier moet wel een kanttekening bij, dat dit uit een buitenspelsituatie was. De scheidsrechter keurde de goal echter goed. Deze had niet echt oog voor de grensrechter, aan beide kanten niet trouwens. 1-4 blijft het ook. Een mooie overwinning, waardoor we nu 4e staan op de ranglijst.

 

Op naar volgende week, voor weer een overwinning. De tegenstander is dan RWF JO17-1. We zijn op de goede weg en voor mijn gevoel kan het spel alleen nog maar beter worden. Ga zo door jongens. Als laatst nog even de opmerking dat het heel leuk is om zoveel eigen supporters bij de uitwedstrijd te zien. Super.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors