Teleurstellend gelijkspel JO17-3

Na 2 winstpartijen en een verlies in de bekerronde gingen we met een goed gevoel de 1e competitie ronde in. Ook nu weer met 2 geleende spelers Robert en Jesse en een nieuwe aanwinst voor het team Festiem stonden we er om 12:30 helemaal klaar voor.

Het werd na de aftrap al snel duidelijk dat wij de voetballende ploeg waren. Na een paar kleine kansjes kwamen we steeds dichter bij de goal. Totdat de tegenstander van Festiem net wat later bij de bal was dan Festiem en wij terecht een vrije trap op randje 16 meter kregen. Davey legde de bal klaar en schoot zeer beheerst de bal over ‘t muurtje in de linkerhoek. De verdiende voorsprong was een feit. De tegenstander knakte een beetje en raakte steeds meer gefrustreerd, vooral naar de scheidsrechter. Na nog een paar kansen te hebben gemist, werd er een mooie lange bal van achteruit gegeven. Jorrit liet deze bal lopen en Festiem nam de bal keurig mee in de loop, speelde de keeper voorbij en yes de 2-0.

Daarna tot aan de rust niet heel scherp in de afronding op hun goal, we hadden 7-0 voor moeten staan en we hebben geen enkele kans weggegeven.

Voor de tweede helft de puntjes op de i en de nul houden. Het werd een hele andere helft, het ging steeds moeizamer en we werden slordig aan de bal. Zij kwamen steeds dichter bij onze goal en wij kwamen steeds minder vaak op hun helft. Hmmm…. En ja hoor in de laatste 10 minuten van de westrijd gaven we zelfs de voorsprong uit handen en moeten we uiteindelijk blij moeten zijn met de éne puntje, eindstand 2-2.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors