Winst voor JO17-3: punten én sponsorkleding

OPEINDE - Afgelopen zaterdag speelden we een uitwedstrijd tegen ONT JO17-1 uit de 1e klasse. Dit was een bekerwedstrijd. Na een verliespartij vorige week waren de jongens er op gebrand om weer een goed resultaat neer te zetten. Het had wat voeten in aarde om een team neer te kunnen zetten.


Door afwezigheid, blessures en het afstaan van spelers aan een hoger team, was het zoeken naar spelers. Uiteindelijk na lang zoeken waren Jamie, Ferdian en Martijn bereid gevonden om ons te ondersteunen. Dank je wel daarvoor, want hierdoor konden wij onze wedstrijd spelen. We gingen goed van start. Iedereen voerde de taak die ze mee hadden gekregen goed uit.


De eerste helft waren we veel sterker, al lieten we na om dit in doelpunten om te zetten. Toch scoorden we in de eerste helft. Remco werkt de bal in het net, na een goede voorzet van Martijn. Met 0-1 gaan we de rust in. Na de rust krijgen we het een stuk moeilijker. ONT was volop in de aanval, maar het lukte hen niet om te scoren. Halverwege de 2e helft krijgen we een penalty tegen. Ondanks dat het buitenspel was, liet de scheidsrechter doorspelen en maakte Teun, onze keeper voor deze wedstrijd, een overtreding. Deze penalty werd door Teun echter gestopt, waardoor onze jongens er op gebrand waren om de voorsprong van 0-1 over de streep te trekken. Aanval na aanval werden afgeslagen en de kansen die ONT kreeg werden niet verzilverd. Op karakter en met ontzettend veel vechtlust haalden we de overwinning binnen. 0-1 bleef het.

 

Een zwaar bevochten overwinning die goed voelt. Deze wedstrijd was goed voor het zelfvertrouwen en heeft de teamgeest goed opgekrikt. Super. We zien daarom onze volgende wedstrijd met goede hoop en hopelijk met ons eigen complete team tegemoet. Tevens hadden we voor deze wedstrijd onze sponsorkleding van ‘DE HOUTBOER’ binnen, waardoor het er allemaal super professioneel uitziet. Bedankt daarvoor.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors