Incompleet JO17-3 niet opgewassen tegen ONB

DRACHTEN - De bekerwedstrijd tegen ONB jo17-1 werd voor onze jongens een zware klus. Blessures bij een aantal spelers zorgden er mede voor dat we niet ons gehele eigen team konden neerzetten.

 

De wedstrijd werd bij aanvang gelijk op scherp gezet, want de eerste tegengoal kwam binnen de eerste 5 minuten. De jongens pakten het daarna stevig op, aangemoedigd door de leider en nog een mooie redding van keeper Maurice. De tweede tegengoal kwam rond de 35ste minuut. Ondertussen had leider Lucas gekozen voor een andere aanval, dan in eerste instantie in de kleedkamer was afgesproken. Een poging om het spel van de tegenstanders te keren en zelf te kunnen scoren. De corner van Remco belandde in de handen van de keeper en de vrije trap van Teun, bedoeld voor Steven, kwam ook in handen van de keeper van ONB.

07092019 JO17 3 ONB

Wisselen

Het werd 0-3 en de leider besloot te wisselen. Remco en Jesper werden gewisseld voor Robin en Sander.
Een vrije trap, genomen door Marc vanaf de achterlijn en gekregen in verband met een sliding van achteren door ONB, had helaas geen vervolg. Mischa had even later een vrije trap, maar Davey kon deze niet doorkoppen. Langzaam probeerden de jongens de druk wat op te bouwen. De corner van Davey kon helaas niet door Niels afgerond worden met een te zacht schot op doel. ONB bleef veel op de helft van Drachtster Boys spelen en was duidelijk de betere op het veld.


Ook na de rust werd door jo17-3 gepoogd de druk te verhogen, maar al snel werd het 0-4. Het snelle balverlies leidde tot kansen voor ONB. Die kansen benutten zij niet allen, maar wel genoeg. In die tweede helft werd Jelte gewisseld en kwam Steven het veld in. De corner die Steven nam was geen gevaar voor ONB en zij maakten daarna hun laatste doelpunt van deze wedstrijd.


Eindstand van de wedstrijd: 0 – 6.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors