Pittig verlies JO13-1 op Urk

URK - Zaterdag 9 februari. Het is 7.00 uur in de ochtend. Douchen, aankleden en wat brood eten. Even een appje sturen naar de assistent trainer van het team om gezamenlijk naar de verzamelplaats te rijden. 8.20 uur ben ik bij je. Alle spullen voor de wedstrijd heb ik klaar gelegd. Samen met mijn zoon lopen we naar buiten en lopen onze taxi tegemoet.

 

8.30 uur zijn de meeste spelers aanwezig bij de verzamelplaats. Zo rijden we richting Urk. Om 10.15 uur begint de wedstrijd.

0212 13 1 urk

Bij aankomst op het sportpark in Urk lopen we naar de kleedboxen. Een oud mannetje met een sigaret in zijn mond mormelt dat hij een borg wil. Ik begrijp niet waarom. De assistent-trainer komt langs en geeft aan dat de borg voor de sleutel van de kleedkamer is.

 

De wedstrijd begint..Het is koud, er staat een harde wind en we spelen tegen een sterke tegenstander. We komen snel achter, uiteindelijk staat de stand 8-1 op het scorebord..Een zeer terechte overwinning voor deze kampioenskandidaat. Rest ons niets anders dan de terugreis naar Drachten te pakken.

 

As maandag spelen we een wedstrijd in het kader van de jeugdcup tegen Alcides. As zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen Schalkhaar.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors