JO15-3 blijft koploper

OPENDE - Zaterdag 24 november spelen we uit tegen vv Opende JO15-1 met Drachtsterboys JO15-3, dat team staat voorafgaand van deze wedstrijd op plek nummer 3 met 2 minder gespeelde wedstrijden dan wij. Met de positie als koploper zijn we nu heel tevreden en zo gaan we de wedstrijd in.

 

We startten voortvarend en creëren door druk een paar kansjes, tot na 17 minuten spelen, er zo bijna gemakkelijk te noemen de eerste goal voor Drachtsterboys valt, Micha kan ogenschijnlijk gemakkelijk doorlopen en lost zijn schot. (0-1) Tien minuten voor rust kan door flink doorzetten van Senda ze de bal heroveren en voorzetten, Sem raakt de bal met zijn teen het staat 0-2.

1125 jo15-3 blijft koploper

Na de rust die zeer welkom was voor een stukje opwarming, kwamen de peendermontsjes feller uit de kleed box, de scheidsrechter die overigens voortreffelijk floot, bemerkte dit ook en moest wat vaker de fluit hanteren. Wij misten in deze fase wat nauwkeurigheid en hierdoor kreeg Maurice een doelpunt om zijn oren. (1-2) Dit was goed voor de wedstrijd en zeker voor onze mannen en dame, de scherpte kwam terug en dat werd beloond met een mooie kopbal van interim speler Sander. (1-3 bedankt, JO15-5) Dit derde doelpunt deed vv Opende de das om. 1-4 is de uiteindelijke uitslag, spits Sem mag deze bijzetten op zijn topscore lijstje.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors