Eerste verlies voor JO15-3

SURHUISTERVEEN -  Vandaag speelt Drachtster Boys JO15-3 tegen Feanstars JO15-2, een geduchte tegenstander omdat we eerder deze tegenstander in de beker niet konden verslaan ( 1-1).


We zijn vandaag wederom niet compleet, wegens vakantie en blessures hebben we weer spelers van de JO15-4 ingeleend. Iets later dan gepland start de wedstrijd, na een goeie opening spelen we 1028 jo15-3het eerste kwartier sterk en kan Sander scoren, 0-1. Dit voelt goed maar is van korte duur, vijf minuten later hangt de gelijkmaker in het net. Jesse heeft nog kans op de 1-2, maar de keeper pakt deze af. We gaan naar de kleedkamer met een 1-1 ruststand.


We hopen na de rust wat meer voetbal te zien, de eerste helft viel tegen met wat we de laatste weken hebben gezien*, veelal maakten wij de wedstrijd, vandaag gaan we zo nu en dan mee in het spel van lange ballen en incasseren we veel duw en trekmomenten waar de scheidsrechter geen oog voor schijnt te hebben. We proberen het, maar echte kansen worden er niet gecreëerd, Feanstars zet na een half uurtje nog wat meer druk en kan dit verzilveren met een doelpunt. 2-1. De laatste tien minuten willen we ineens toch wel heel graag niet verliezen en laten dit zien. Helaas lukt het niet meer en kunnen we geen punten bijschrijven.

 


*zaterdag 20 okt, comp: drboys jo15-3/ zuidhorn jo15-3 (6-0)
*donderdag 11 okt, oefen: drboys jo15-3/ vvheerenveen jo15-3 {eersteklasser} (2-2)

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors