JO15-3 wint eerste wedstrijd

Dokkum, 8-8-'18: Na een afgelaste wedstrijd vorige week mogen de heren en dame van JO15-3 vandaag voor het eerst in de nieuwe samenstelling gaan voetballen. Deze eerste wedstrijd in er eentje in de KNVB-beker poule, hierin zitten we met VV Dokkum JO15-1G, SJO Feanstars JO15-2d en Be Quick Dokkum JO15-2. De laatstgenoemde is onze tegenstander van vandaag, we weten dat deze eerder met 6-0 heeft gewonnen van VV Dokkum, dus scoren kunnen ze in ieder geval.

 

0909 JO15-3We komen ruim op tijd aan in Dokkum waar we na een kleine rondleiding door het dorp de sportvelden van Be Quick vinden, na een flinke warming up gaan we beginnen. Na een poosje spelen zien we licht overwicht voor Drachtster Boys, dit resulteert in wat kleine kansjes. Af en toe is het nog wat zoeken naar de juiste man maar dat gaat steeds beter en nog in de eerste helft scoort Jesse tot grote opluchting van de meegereisde supporters. We gaan rusten met 0-1.

 

Na rust komt Be Quick beduidend beter uit de kleed box dan voor ze erin gingen Drachtsterboys weet
niet zo goed hier mee om te gaan en dan valt de gelijkmaker. 1-1. Een kleine 10 minuten later krijgt Drachtster Boys vertrouwen en kan Jesse nogmaals scoren. 1-2.


Be Quick geeft niet op en maakt gelijk hierna even duidelijk dat ze ook willen winnen. 2-2
We zien dat Drachtster Boys nog redelijk fris oogt en dat is niet het geval bij Be Quick, de 2-3 en de 2-4, beide van interim speler Collin worden met ogenschijnlijk gemak gemaakt waarna ook nog Milan het spel afmaakt met de 2-5 is het klaar.

 

Het was een bijzondere wedstrijd met zeker in de laatste 20 minuten veel doelpunten.

 

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors