JO15-1 wint weer!

DRACHTEN - Het is lekker voetbalweer bij de één na laatste competitiewedstrijd van het seizoen. We spelen tegen ATC’65 uit Hengelo. Zij hebben er al anderhalf uur rijden op zitten, terwijl wij lekker konden uitslapen. De wedstrijd is nog maar net begonnen of het eerste doelpunt valt al. Jesse geeft een lange bal op Tim, die met zijn enorme snelheid, de verdedigers passeert en 1 op 1 met de keeper komt.

 

De keeper duikt te vroeg naar de grond waarna, Tim makkelijk kan scoren. DB speelt goed en het tempo ligt hoog, maar ATC doet niet onder voor thuisploeg. Er wordt veel strijd geleverd op het middenveld en zo nu en dan wordt er een kans gecreëerd. Eenmaal komen we goed weg als een schot van ATC de bovenkant van de lat raakt. Vlak voor rust missen wij een grote kans als Tim net naast schiet. Ruststand 1-0 voor DB.

0525 jo15-1 wint weer3
Direct aan het begin van de tweede helft kan ATC scoren door een voorzet vanaf links. De verdediging van DB is niet alert genoeg, waarna een aanvaller geheel vrij voor de goal de gelijkmaker binnen kan tikken. Beide ploegen willen winnen en de duels worden feller. Dat komt het spel niet ten goede. De bal wordt net zo vaak verloren als hij wordt veroverd en het spel verplaatst zich snel heen en weer. Een paar goede reddingen van Anton voorkomen dat de thuisploeg op achterstand komt. Aan de andere kant wordt een aanval met een één-tweetje tussen Tim en Hielke vlak voor de goal gestopt en wordt een voorzet van Ernst net niet door een verdediger in eigen goal geschopt. Nog een paar goede en minder goede kansen leveren niets op. Uiteindelijk is het weer Tim die het verschil kan maken, door de 2-1 te scoren. Beide ploegen spelen gehaast en de passes zijn slecht en worden regelmatig onderschept. Als
de scheids uiteindelijk af fluit is het DB die de drie punten mag incasseren. Maar dat had net zo goed ATC kunnen zijn. Eindstand 2-1 voor DB.

0525 jo15-1 wint weer7

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors