JO15-1 wint eindelijk weer een wedstrijd

Als DB om tien voor elf de aftrap neemt wordt Oranje Nassau uit Almelo, direct onder druk gezet. Een mooie voorzet van Tim wordt maar net door Paulus gemist. Ondanks dat DB in de eerste fase van de wedstrijd wat sterker is komt ON regelmatig op onze helft en weet het onze verdediging erg lastig te maken.

 

Beide ploegen spelen niet echt goed, er wordt veel balverlies geleden, het spel oogt erg onrustig en de kansen worden niet benut. Zo tegen het einde van de eerste helft is ON iets sterker maar gescoord wordt er niet. Ruststand 0-0.

 

1109 JO15-1 wint weerNa de rust hervatten beide teams het onrustige spel van de eerste helft. De ploegen houden elkaar aardig in evenwicht. ON zet onze verdediging onder druk en komt een paar keer bijna op voorsprong. Gelukkig weet onze keeper Anton dat te voorkomen. Maar ook DB creëert zo zijn kansen. Een mooie crosspass van Paulus naar Tim op links zou de 1-0 moeten opleveren maar levert helaas niets op. Als even later Tim nogmaals wordt ingespeeld, moet de verdediging
ingrijpen. Dat levert een vrije trap op. Deze wordt prachtig door Bert Jan in de rechterbovenhoek geschoten, 1-0. De  voorsprong wordt uitbundig gevierd. DB wil nu doordrukken. Jules gaat op volle snelheid richting de goal van ON en heeft de verdedigers uitgespeeld. De keeper van ON probeert de bal nog te onderscheppen, maar hij is net te laat en brengt Jules ten val vlak voor het 16 meter gebied. De scheidsrechter geeft de keeper rood, die dan ook teleurgesteld het veld moet verlaten. De vrije trap die volgt levert helaas geen goal op. Met een man meer zou de thuisploeg de voorsprong moeten kunnen uitbouwen, maar ON laat dit niet toe en blijft het DB moeilijk maken. Er zijn nog een paar kleine kansjes maar gescoord wordt er niet meer, eindstand 1-0.

webshop-drachtsterboys

Twitter

Onze sponsors